ACNEWS

Bájos molett: így pózolj a kamerának

Fotó: Unsplash
Fotó: Unsplash
A bűvös szó, amit meg kell tanulnod, az a pózolás.
Hirdetés
Ad image

Ha a tükörben egy bájos, finom arcú, nőies idomokkal rendelkező csajt látsz, de a fotóidon egy nagydarab, esetlen nő köszön vissza, akkor nem feltétlenül a fogyókúra a megoldás. Ugyanis alkattól függetlenül még a legnagyobb sztároknak is megtanították, hogyan pózoljanak úgy, hogy a lehető legelőnyösebb fotók készüljenek róluk. Íme néhány egyszerű trükk, amelyek segítségével akár már holnap debütálhatsz plus size modellként a kifutón.

  • Sohasem szabad túl közel állnod a kamerához, kivéve a portréfotózáskor. Ahhoz, hogy minél kecsesebbnek tűnj, menj távolabb, így a kompozíció arányosabb, a sziluett pedig harmonikusabb lesz. Ráadásul megmutathatod a gyönyörű dekoltázsod és a csípőd.
  • Amennyiben görnyedt háttal állsz a fotón, ne csodálkozz, ha a testtartásodnak köszönhetően minimum tíz kilóval többnek és öt évvel idősebbnek látszol a képeken. Az előnyös fotó elkészítéséhez egyenesítsd ki a hátad, vidd hátra egy kicsit a vállaidat, és emeld meg a mellkasodat. Egy kissé emeld meg az álladat, hogy ne alakuljanak ki extra ráncok a nyakadon. Röviden: hátra a váll, ki a mell, be a has!
  • Az egyenes, katonás testtartás sokkal nagyobbnak mutat mindenkit, mint amekkorák valójában. Ez előnyös a katonáknak, de neked nem. Éppen ezért próbálj meg mozogni és hajolj picit oldalra. Az egyik lábadat kecsesen kicsit előre is helyezheted. Amennyiben nem egyedül szerepelsz a fotón, kicsit dőlj hátra, így elegendő tér lesz körülöttetek.
  • Gyakran előfordul, hogy a lányok a fotózás során szinte reflexszerűen a csípőjükre teszik mindkét kezüket. Ez a póz azonban sokkal szélesebbé teszi az alakot, így az egyik kezed nyugodtan hátrateheted. A másikat pedig emeld az arcodhoz, vagy fektesd elöl a combodra.
  • Szeretnéd, hogy könnyedebb és kecsesebb legyen az alakod? Kérd meg a fotóst, hogy álljon fel egy székre és onnan fotózzon. Ez az egyik legjobb szög, és nem csak a dundibb lányok számára.
  • Az arcod sokkal előnyösebb lesz, ha csak egy félfordulattal (félprofilból – a szerk.) nézel a kamera felé. Ezt a technikát már a szelfikirálynők is régóta használják .
  • Slankit, ha a következőket teszed: tedd előre az egyik lábad úgy, hogy a lábujjaid pontosan a fényképezőgép felé nézzenek. Állhatsz lábujjhegyre is, hogy combjaid még nőiesebbnek és karcsúbbnak tűnjenek.

(via)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés