ACNEWS

Beégett az RTL sztárja, Tomán Szabinán röhögnek a gazdák

Csacsilány. Sokan már csak így emlegetik a Cápák című műsor női mentorát.

Hirdetés
Ad image

Csacsilány. Sokan már csak így emlegetik a Cápák című műsor női mentorát.

Sok pletyka kering arról, hogy Tomán Szabina egyáltalán nem való a Cápák közé, hiszen az üzleti sikerei, a vagyona alapján messze elmarad a társaitól. Most pedig kiderült, a tudásán, a kommunikációján is akad csiszolnivaló bőven.

Ugyanis a legutóbbi műsor után dühös gazdák Facebook kommentben rakták helyre az üzletasszonyt, mert a megjegyzéseivel olyan mértékű tudatlanságról, felkészületlenségről árulkodott, ami kiverte náluk a biztosítékot. Okkal. 

Az egyik gazda el is határozta, hogy meghívja Tomán Szabinát, hogy a saját üzemében szembesítse azokkal a csacsiságokkal, amiket állított. Egy másik gazda ennél is tovább ment, azt üzente: úgyis elkezdődött a szezon, elhívja magához dolgozni.

Íme néhány FB reakció:

„Ma este a Cápák közt c. műsorban volt végre egy agráros termék, a Vadalarm, amit Tóth Miklós tulajdonos képviselt… T. Szabina okos kis mindentudásával volt bátor kinyögni, hogy hát a mezőgazdaság még azért nagyon le van maradva az innovatív technológiákban… Annyira szomorú, hogy ilyen kinyögések vannak még a szakmánkról. Az a technika, ami ma egy fullos traktorban/kombájnban, vetőgépben, meteorológiai állomásban van… messzi van mindentől, amit egy T. Szabina csak el tud képzelni. De a tájékozottság komplett hiánya sajnos nem zavar megmondó embereket…”

„Láttam a műsort, és bár nem dolgozom a szakmában, nem lehet nem észrevenni a totális tudatlanságot a témában. És a feltett kérdése a srácnak: milyen hangot tud még kiadni az eszköz, meg tudod mutatni? Sztem ezzel tette fel a pontot a szakmaiságra. Miért nem lehet azt mondani, hogy ne haragudj, nem értek hozzá…”

„Annyi árbevétele sincs a mindenttudónak, mint egy 1000 hektáros gazdálkodónak, és „cápát” játszva okoskodik és baromságokat beszél a mezőgazdaságról.”

„Pont ezt mondtam itthon, milyen butaságokat beszél!”

„Pont ki is röhögtem, nagyon „okos”, tudja.”

 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés