ACNEWS

Belehalt a szexbe a 19 éves Lívia

Fotó: Illuisztráció / Pixabay
Fotó: Illuisztráció / Pixabay
A lányt súlyos hüvelyi vérzéssel és többszöri szívmegállás után kórházba szállították. Ott belehalt sérüléseibe. A hatóságok vizsgálják a halálesetet.
Hirdetés
Ad image

Szép estének kellett volna lennie: A São Paulo-i Lívia először találkozik a 18 éves focistával, Dimas-szal. Mindketten szexelnek. Nem sokkal később a São Paulo-i fiatal ápolónőt súlyos hüvelyi vérzéssel kórházba kell szállítani. Ott belehal a sérüléseibe.

A két fiatal az Instagramon keresztül ismerkedett meg, és az első randevú után a focista lakásába mentek. Dimas azt állítja, hogy aznap este normális, konszenzusos szexuális kapcsolatot folytatott Líviaval. A szex közben azonban a fiatal nő hirtelen rosszul lett, és a nemi szerve környékén erősen vérzett. Amikor a lány végül elvesztette az eszméletét, a férfi hívta a mentőszolgálatot, és elsősegélyt nyújtott neki – írja a blick.ch.

Lívia összesen négyszer szenvedett szívmegállást, mielőtt belehalt sérüléseibe. Az egyik a baleset helyszínén történt, egy másik a mentőautóban, az utolsó kettő pedig a kórházban. Minden újraélesztési intézkedés sikertelen volt.

Dimas ellen most nyomozás folyik. Nem világos, hogy Lívia hogyan szerezte rejtélyes sérüléseit, és milyen szerepet játszott a focista az incidensben. A Corinthians labdarúgóklubot, Brazília egyik legnagyobb klubját, ahol az U20-as csapatban játszik, tájékoztatták az esetről, akik igyekeznek együttműködni a nyomozó hatóságokkal.

A lány családja is megszólalt. A 19 éves lány édesapja szerint az erős vérzést egy 5 centiméteres vágás okozta a hüvelyében. A lány állapota kezdetben stabil volt a kórházban. Amikor az apa megkérdezte, hogy mi okozhatta a sebet, az orvos nem tudott választ adni. Lívia holttestét most a jogi orvosi intézetbe viszik kivizsgálásra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés