ACNEWS

Belökhették a patakba a vízbe fulladt kisfiút Hajdúszováton

Ismeretlen tettes ellen nyomoz a Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya, miután a Kösely patakba fulladt egy ötéves kisfiú.
Hirdetés
Ad image

Kiskorú veszélyeztetése miatt  büntetőeljárást indított a rendőrség a Hajdúszováton vízbefúlt Diégo halála ügyében. Egyes hírek szerint az ötéves kisfiú úgy került a rendkívül erős sodrású Kösely csatornába, hogy valaki belelökte. Az édesanyja oda érve a helyszanre a fia után ugrott, de mint az az RTL Híradónak mondta, olyan erős sodrású és mély volt a víz, hogy őt is a rokonoknak kellett kimentenie. Diégót a tűzoltók találták meg a nádba kapaszkodva. Már nem élt. Sajtóhírek szerint a fiúcskát belökhették a vízbe, ezért történt a tragédia.

A tragikus sorsú fiúcska a két évvel idősebb bátyjával játszott a csatornánál, amikor az első hírek szerint belecsúszott az erős sodrású vízbe. A testvére próbálta kihúzni őt a vízből, de nem tudta, ezért azonnal hazarohant a pár száz méterre lakó szüleihez segítségért. A 24.hu úgy tudja, az anya épp takarított otthon, amikor amikor a nagyobbik fia zokogva hazafutott, és azt mondta, hogy a kistestvérét elragadta a víz. Az asszony elmondása szerint az egész család a csatornához rohant, de a sűrű nádas miatt alig láttak valamit. Végül a tűzoltók találták meg a gyereket, akinek az életéért a mentősök hosszasan küzdöttek. De már nem lehetett segíteni rajta.

„Én mindent mondtam. Fiam gyere vissza! Ne hagyj itt! Nyomkodtam a lábát, hogy hátha pulzust kap. Még utolsónak megöleltem, annyi volt’ – mondta a kisfiú édesanyja az RTL Híradónak. A Hajdúszoboszlói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya rendkívüli haláleseti eljárásban vizsgálja a baleset körülményeit, és büntetőeljárást indított ismeretlen tettes ellen kiskorú veszélyeztetése miatt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés