ACNEWS

Benkő: Napjainkban az egyik legfontosabb a béke, a biztonság kérdése

Napjainkban Magyarországon is az egyik legfontosabb a béke, a biztonság kérdése - mondta a honvédelmi miniszter szerdán Szentendrén tartott lakossági tájékoztatóján.

Hirdetés
Ad image

Napjainkban Magyarországon is az egyik legfontosabb a béke, a biztonság kérdése – mondta a honvédelmi miniszter szerdán Szentendrén tartott lakossági tájékoztatóján.

Benkő Tibor fontosnak nevezte a lakosság tájékoztatását, például arról, hogy mire lehet számítani ebben a háborús helyzetben, egyáltalán mi vezetett oda, hogy egyik napról a másikra háború alakuljon ki a régióban.

A honvédelmi miniszter ugyanakkor felhívta a figyelmet arra, hogy a mostani ukrajnai háború is jelzi, a béke, a biztonság önmagától nem létezik.

Vitályos Eszter, az Emberi Erőforrások Minisztériumának európai uniós fejlesztéspolitikáért felelős államtitkára azt mondta: mindenki saját eszközeivel küzd a békéért.

A Fidesz Pest megye 3-as választókerületének elnöke – egyben országgyűlési képviselőjelöltje – beszámolt arról is, hogy az Átölel a Pilis-Dunakanyar Szövetség gyűjtést indított, s ehhez egy nap alatt – anyagi helyzetükre, politikai meggyőződésükre tekintet nélkül – a térség minden települése csatlakozott.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés