ACNEWS

Beperelte 30 éves fiát: nem tudta kilakoltatni az ingyenélő kölyköt

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Nem bírta tovább a 60-as éveiben járó apuka és végül beperelte fiát, aki nem volt hajlandó költözni. A bíró három hónapot adott a férfinak.
Hirdetés
Ad image

Nem bírta tovább elviselni a 60-as évei végén járó édesapa az ingyenélő fiát, így kénytelen-kelletlen a torinói bírósághoz fordult. A férfi az elmúlt években nem egyszer kérte szépen a 30 éves fiát, hogy legyen olyan kedves és költözzön végre saját albérletbe. Kezdjen önálló életet, ahelyett, hogy otthon vakarja a fenekét és kieszi őt a vagyonából. A 30 éves Marconak azonban semmi, de semmi kedve nem volt feladni a ‘papahotelt’. Mióta 19 éves korában leérettségizett alkalmi munkákból gyűjtött magának zsebpénzt, azonban se állandó állást, se életcélt nem tudott magának találni.

Ebből lett elege az édesapjának, aminek eredménye az lett, hogy a bíróságon találta magát az apa-fiú páros. Marco próbálta védeni magát. Csak egy érettségije van, nem tud így függetlenedni, ráadásul önálló jövedelemmel sem rendelkezik, ezért ellátni se tudja magát. A bíró azonban kőszívűnek bizonyult és az apa javára döntött. Az indoklás szerint valójában semmi akadálya nincsen annak, hogy a 30 éves férfi munkát találjon magának és kirepüljön végre a családi fészekből. Ráadásul szeptemberben kezdte meg gyakornoki munkáját egy gyárban, amit októberben meg is hosszabbítottak. Azóta teljes állásban dolgozik. Így a bíró érvei szerint bőven meg kell lennie annak a szükséges anyagi keretnek, ami egy önálló élet megkezdéséhez szükséges. A döntés szerint, ha Marco június végéig nem költözik ki, akkor a rendőrség fogja kilakoltatni a gyerekszobájából – írta meg a NewsPrima.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés