ACNEWS

89 évesen veszi el 56 éves ápolónőjét: bíróságra mentek a rokonok

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
A 89 éves bácsi beleszeretett 56 éves ápolónőjébe. A rokonok ezzel a lendülettel szaladtak a bíróságra. Az indok: az úr süket.
Hirdetés
Ad image

Nem nézik jó szemmel a rokonok a 89 éves férfi és 56 éves szerelme házassági terveit. A pár még korábban ismerkedett meg, amikor a hölgy a férfi néhai feleségének volt az ápolója. Végül beleszeretett a fiatal nőbe és megkérte a kezét. Aki azonnal igent mondott. A történet egészen idáig minden 89 éves özvegy férfi álma, hiszen ki ne akarná az utolsó éveit egy fiatal nő mellett leélni? A nyugdíjas rokonai már nem voltak ennyire lelkesek a frigy hallatán. Azonnal a bíróságra szaladtak, hogy utasítsák el a szerelmesek kérvényét – számolt be a Fanpage.

„Süket, a nőnek van egy szeretője, ráadásul nem is szólt nekünk” – szólt az indoklás. A perugiai bíróságnak azonban el kellett utasítania a család kívánságát, miután a fent felsorolt indokok egyike sem elegendő ok egy esküvő akadályozására. A nyugdíjas nővérei és gyerekei azonban kitartanak továbbra is amellett, hogy az 56 éves ápolónő átverte a hiszékeny öregurat és továbbra is érveket keresnek a házasság megakadályozására. A rokonok állítják, hogy a kapcsolatuk titokban tartásának és a férfi fogyatékának elegendőnek kellene lennie, hogy ne kapjanak házassági engedélyt. A jelek szerint azonban a bíróság ezzel nem ért egyet, így a „fiatalokat” majd csak a halál választhatja el.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés