ACNEWS

2024. September 28.   |   Vencel napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Béres Anett hálás a sorsnak, hogy újra tud járni

Fotó: TV2
Fotó: TV2
Új életet él a Való Világ bájos szereplője, aki kis híján meghalt a drogos teától, de tanult az esetből és elengedte a múltat.
Hirdetés
Ad image

A Való Világban szereplő szép, szőke lány kis híján meghalt, de újra teljes életet él, már nem kell utókezelésekre járnia. És már nem gondol minden lépés közben arra, hogy két évvel ezelőtt egy súlyos baleset után kerekesszékbe kényszerült. A Való Világból ismert Béres Anettnek új álmai, új céljai vannak. És nemcsak az elmúlt évek, hanem a súlyos balesete miatt is sokkal bölcsebb ma már.

Ciprus, Balaton, Szardínia

Míg a Való Világ szereplői mindent megtesznek, hogy írjon róluk a sajtó, Béres Anettről hosszú évek óta nem hallottunk. Egészen tavalyelőttig, amikor a pornósztárként ismertté vált barátnőjével, Sáfrány Emesével elment egy ayahuasca szertartásos teaszeánszra. Ott az illegális bódítószereket tartalmazó főzet durva látomásokat okozott, Amitől  Anett úgy érezte, menekülnie kell. Közben súlyos baleset érte, életveszélyes állapotban találtak rá. Az eset fizikailag és lelkileg is megtörte a lányt. Mára azonban megerősödött, és hálát ad az égnek, hogy nem történt nagyobb baj.

Mint a hot!-nak elmondta, három barátnőjével Cipruson, júliusban a Balatonnál, augusztusban pedig Olaszországban, Szardínián nyaral. Ami azt jelenti, hogy leginkább sütteti magát a napon. Anett azt is elárulta, hogy a mai napig kap üzeneteket olyanoktól, akik balesetet szenvedtek. Mind azt kérdezi, ő hogyan tudott mentálisan felépülni.

El kell fogadni, ami történt

„Valójában lelkileg szinte rögtön jól voltam, hiszen annak örültem, hogy élek – mondta a lapnak Anett. Majd arról mesélt, hogy  tudatosítania kellett magában, hogy ami történt. Azt már nem lehet visszacsinálni. Szerinte egy ilyen baleset után nehéz pozitívan hozzáállni az élethez, de neki szerencsére sikerült.

„Örültem, hogy járni tudok. A mai napig hálát adok az égnek, hogy nem kerültem tolószékbe. Nagyon kicsin múlt, hogy ma ugyanúgy tudok járni, mint előtte – árulta el Anett. Akinek az is sokat segített, hogy rengetegen támogatták. És a kórházban emberségesek voltak vele nővérkék, akikkel a mai napig kapcsolatban van. „Szóval, ha valaki megkérdezi tőlem, mit lehet tenni a lelki gyógyulás érdekében, azt szoktam mondani, bármilyen nehéz is, el kell fogadni, ami megtörtént, és csak arra koncentráljon, hogy meggyógyuljon, és örüljön, hogy él” – zárta Anett.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés