ACNEWS

Berki Krisztiánról mesélt Hódi Pamela, szívfacsaró amit mondott

Hódi Pamela másfél év után megtörte a csendet Fotó: RTL
Hódi Pamela másfél év után megtörte a csendet Fotó: RTL
A botrányhős izomceleb halála körül máig sok a rejtély, Nati édesanyja másfél év múlva mesélt, hogy mit éltek át ők.
Hirdetés
Ad image

Berki Krisztián úgy hagyta itt ezt a világot, ahogyan élt: mindenki róla beszélt, halála körülményei foglalkoztatták az embereket. Hódi Pamela egészen idáig hallgatott róla, hogy Natival hogyan élték át, dolgozták fel a tragédiát.

„Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz egy olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. Ha úgy történt volna az egész, hogy Nati nincs ott, minden más lett volna. Akkor fel tudok készülni” – mesélte a Story magazinnak Pamela.

Így folytatta: „Akkor nagy levegőt veszek, és elmondom neki, hogy mi történt az apukájával. Nem lett volna kevésbé fájdalmas, de Nati emlékei szebbek maradtak volna. Belegondoltam, ha én látnék egy halott embert, legyen az akár idegen, megviselne. Nemhogy a szerettem látványa. Nehéz volt felfogni Krisztián halálát, de számomra még nehezebb volt elfogadni azt, ahogyan meghalt. Ezerszer belegondoltam, hogy vajon mit érezhetett Nati, és egyszerűen felfoghatatlan számomra, hogy akkor és most is a helyén tudja kezelni a helyzetet.”

Pamela elárulta azt is, hogy tudott Krisztián problémáiról, de nem sejtette, hogy ekkora a gond. Abban viszont biztos, nem szándékosan vetett véget az életének. „Tudtam, hogy Krisztián nincs jól lelkileg, hogy jár pszichológushoz, de azt nem, hogy ennyire rossz állapotban van. Ugyanakkor kétségem sincs afelől, hogy akarattal soha, de soha nem tette volna ki Natit ennek az egésznek. Ezer százalékig biztos vagyok benne, hogy az utolsó utáni gondolata is ő volt, tudom is, hogy mi: „Basszus, a Nati benn van a szobában!”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés