ACNEWS

Berki Mazsi vidékre menekült új párjával

Berki Mazsi új életet kezdett vidéken / Fotó: Youtube
Berki Mazsi új életet kezdett vidéken / Fotó: Youtube
Hirdetés
Ad image

Így nincsenek szem előtt, békésebb lehet az életük.

Még nincs egy éve, hogy Berki Mazsi eltemette izomceleb férjét, Berki Krisztiánt, máris olyan komoly lett a kapcsolata új párjával, Zoltánnal, hogy össze is bútoroztak.

Igencsak nehéz éven van túl Berki Mazsi, aki az utóbbi időben egyre jobban igyekezett a magánéletét a nyilvánosságtól elbújva élni.

Az özvegyet ugyanis rengeteg támadás érte amiatt, miként igykeszik feldolgozni a gyászát. A tavaly május 6-án elhunyt férje, Berki Krisztián után ugyanis viszonylag gyorsan szerelembe esett az anyuka, párjának, Zoltánnak köszönhetően pedig rengeteg csodaszép helyre el tudott utazni.

A fiatal nő ugyanis azon van, hogy új életet kezdjen, hiszen másfél éves kislánya, Emma érdekében fontos, hogy kihangsúlyozott, és boldog legyen.

Mazsi nagyon ritkán ad interjút, mert óvja a magánéletét, azonban most a Borssal kivételt tett, és elmondta, milyen sok változás történik jelenleg az életében.

„Nem foglalkozom semmilyen hamis információval. Viszont nagy változások történtek az életemben az elmúlt időszakban, korábban erre tettem utalást a különböző platformjaimon, ugyanis januárban elköltöztünk Budapestről Székesfehérvárra, itt próbálom újjáépíteni és újrakezdeni az életünket. Ez volt az oka annak, hogy Emmácska bölcsődét váltott. Kecskeméti vagyok, kezdünk újra beilleszkedni a vidéki életbe. Bár Fehérvár kisebb, mint a szülővárosom, de nagyon megszerettem és jól érzem magam itt. Az életemnek van olyan része, ami még mindig Budapesthez köt, így hetente egy-két alkalommal utazom a fővárosba, előfordul, hogy a testvéremnél alszom vagy épp barátnőzök, összekötöm a kellemeset a hasznossal, ahova kislányomat is magammal viszem” – mondta Mazsi.

Az özvegy határozottan leszögezte, a jövőben sem kívánja megosztani a magánélete legbelsőségesebb részeit.

„Mint ahogy azt már korábban is mondtam, a magánéletemet többször nem szeretném közszemlére tenni, mint ahogy azt sem, hogy találgassanak, miként és kivel élem az életemet. Úgy érzem, szívem joga annyit elmondani, amennyit én jónak gondolok. Sajnos ennek ellenére mégis gyakran találkozom olyan álinformációkkal, amik nem felelnek meg a valóságnak. Van egy kislányom, őt különösen óvnom kell ebben a világban, ezért egyelőre a magánéletemről nem szeretnék beszélni.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés