ACNEWS

2024. July 15.   |   Henrik, Roland napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Billie Eilish bikiniben – de mindenki máshova néz

Billie Eilish / Instagram képernyőkép
Billie Eilish / Instagram képernyőkép
Billie Eilishért egyre jobban aggódnak a rajongói. Méghozzá joggal, miután az énekesnő zúzódásaival és harapásnyomaival büszkélkedett.
Hirdetés
Ad image

Billie Eilish újfent a rajongók kedélyét borzolja. Azonban most nem polgárpukkasztás történt, ahogy azt egy 22 éves világsztártól megszoktuk már. Az Instagrammon megjelent képeket látva a rajongók nem a bikinis fotókra, vagy a szexi nyelvnyújtásra lettek figyelmesek. Hanem az énekesnő karján lévő harapásnyomokra és zúzódásokra.

fotó: Instagram

Az egyik képen tisztán látszik, ahogy Eilish karjain kirajzolódnak a foglenyomatok, míg egy másik fotón senki se a bikinis testét nézi az énekesnőnek. Hanem a hatalmas lila foltot, ami a karját díszíti. A rajongók pedig joggal pánikba estek, tekintve, hogy az énekesnő a július 4-én készült fotókhoz nem fűzött hozzá semmit. Még azt se, hogy boldog függetlenség napját. Így nem csoda, hogy sorra jelennek meg az olyan kommentek a képek alatt, amiben az énekesnő hogyléte felől érdeklődnek. „Jól vagy?” „Megmagyaráznád a harapásnyomokat?” – szólnak az aggodalmas kommentek.

Mások azonban már felhívják a figyelmet arra, hogy a zúzódás és a harapásnyom valószínűleg összekapcsolódik. Tekintve, hogy ugyanolyan alakjuk van és ugyanott vannak.

A szerelemnek vesznie kell

Az énekesnő egyébként nem rég adott interjút, amiben a Hit Me Hard And Softot, a legújabb albumát promotálta. Ennek kapcsán mesélt barátságról és szerelemről, ahol elmondta, hogy személy szerint nem szeret szerelmes lenni. „Van egy egyfajta irányítási, hatalmi problémám. Nem szeretek sebezhető lenni, még romantikus értelemben sem. Kényelmetlenül érzem magam tőle. Azt se tudom, hányszor voltam igazán szerelmes.” – idézte a DailyMail.

Még sose szakítottak vele

Eilish egyébként arra is kitért, hogy őt még sohasem dobták. Mindig ő volt az, aki szakított. „Nem fogok belemenni a részletekbe, de durva leszek. Engem még sosem dobtak, sose szakítottak velem. Mindig én voltam az, aki szakított.” – mesélte a fiatal zenész. Az interjúban arra is kitért, hogy emiatt sokan gondolják, hogy csak összetöri a szíveket. „Ez lényegében azt jelenti, hogy úgy voltam vele, csak el akarok húzni a p*csába. Esetleg azt, hogy a dolgok egyszerűen nem voltak rendben.” – magyarázta Eilish, beismerve, hogy egy kapcsolat befejezése sok érzelmi áldozatot követel. „Nyilvánvalóan pokolian fáj, ha szakítanak valakivel. Főleg, ha nem láttad előre, hogy ez lesz a vége. Szerettél volna egy közös jövőt, amit elvettek tőled. De őszintén? A fájdalom, amikor tudod, hogy véget kell vetned valaminek, valakivel, akit őszintén szeretsz. Szörnyű.” – fogalmazott az énekesnő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés