ACNEWS

2024. October 04.   |   Ferenc napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Bójának hitte az elgázolt kislányt, akit 100 méteren át vonszolt

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Az éhes sofőr a gyorsétterem egyik ablakától gurult a másikhoz, bójának hitte az elgázolt kislányt, nagyot tévedett.
Hirdetés
Ad image

Miután a bamba sofőr egy autós gyorsétterem ablakánál megrendelte magának az ételt, a fizetős ablakhoz indulva 100 méteren át vonszolt egy elgázolt kislányt, akiről azt hitte, hogy egy bója. Észlelte ugyan, hogy valami beakadt  a kerekek közé, de álmában sem gondolt rá, hogy elütött egy gyereket.

Szerencsére a 27 éves Haider Ali annyira nem volt éhes, hogy száguldva tegye meg azt a száz métert. Nyugisan, nagypapás tempóban gurult előre, hogy kifizesse a kávét és fánkot. Közben elgázolt egy 10 éves kislányt, aki miután kiszabadult a kerekek alól, mozdulatlanul fekve maradt az úton. Egy szemtanú figyelmeztette a sofőrt a történtekre. Kiderült, a pici lány kulcscsontja és a könyöke is eltört.

A rendőrségi kihallgatáson a férfi elismerte, hogy figyelmetlen volt. Majd azzal védekezett, hogy azt hitte, egy bóján hajtott keresztül – írta a Bors a Mirrort idézve. Komoly bírósági procedúra vár a sofőrre, ráadásul a gatyája is rámegy arra, hogy sérelemdíjat kell fizetnie a kislánynak és a családtagjainak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés