ACNEWS

Boss napszemüveget lopott egy szocialista képviselő

Fotó: illusztráció/pixabay
Fotó: illusztráció/pixabay
Kipattant a botrány: a térfigyelő kamera buktatta le a repülőtéren.
Hirdetés
Ad image

A térfigyelő videón jól látható, amint a barátnőjével sétál az üzletben. Aztán felpróbálja a szemüveget, és – mintegy véletlenül – a táskájába teszi. Mindketten tovább sétálgatnak a boltban. Végül a férfi előveszi a szemüveget, és a kabátja zsebébe rejti.

Bjørnar Moxnes parlamenti képviselő ellopott egy Hugo Boss napszemüveget körülbelül 100 euró értékben az oslói Gardemoen nemzetközi repülőtér egyik boltjából. A Moxnes a Rødt („Vörös”) szocialista párt vezetőjét a baloldalon nagy politikai jövő előtt álló embernek tartották.

Egy bolti nyomozó figyelte az egészet. Megállította párt a kijárat előtt. Az üzlet feljelentést tett, Moxnesnek pedig azonnal 3000 koronás (257 eurós) bírságot kellett fizetnie – írja a Bild.

A lopás talán nem haragította volna fel annyira a norvégokat, ha a képviselő nem mentegetődzik: Először azzal kért bocsánatot, hogy véletlenül tette zsebre a szemüveget. De aztán kiderült, hogy mielőtt elkapták, kivette a szemüveget a zsebéből, eltávolította az árcédulát. Ezek után meg azt mondta: pánikba esett, túlságosan szégyellte magát ahhoz, hogy visszamenjen a boltba és visszaadja a szemüveget. És: „Féltem a botránytól és attól, hogy ártok a pártnak.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés