ACNEWS

Bosszúból ölte meg a bírósági végrehajtót szentesi gyilkosa

Fotó: TV2 Tények
Fotó: TV2 Tények
Csupán 21 éves a vörös dzsekis, biciklis gyilkos, aki után hajtóvadászatot indított a Csongrád Vármegyei rendőr-főkapitányság.
Hirdetés
Ad image

Beazonosították a brutális szentesi gyilkost, aki a József Attila utca egyik lépcsőháza mellett, saját háza előtt végezte ki áldozatát, egy bírósági végrehajtó nőt. Hajtóvadászat indult utána, ma már a nevét is tudják: K. Dávid – aki állítólag bosszúból ölt. Mint arról az AcNews beszámolt, április 25-én egy késsel végzett az áldozatával, majd egy fekete Neuzer férfi vázas kerékpárral elmenekült a helyszínről.

Azóta kiderült: a gyilkos egy 21 éves, 175 cm magas, vékony testalkatú, rövid, barna hajú, ovális arcú szentesi férfi. Aki a police.hu információja szerint a bűncselekmény elkövetésekor sötét melegítő nadrágot, fekete kapucnis pulóvert és vörös dzsekit viselt. Fotója ide kattintva tekinthető meg.

A feltételezett gyilkos ezzel a biciklivel menekült el a helyszínről Fotó: police.hu

A rendőrség kéri, hogy aki férfi jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen bármelyik rendőri szervnél. Telefonon a névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság 06/62/562-400-as hívószámán. Továbbá a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, valamint a 112-es központi segélyhívó telefonszámon.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés