ACNEWS

Horror Szentesen: megszólalt a halott nő

Fotó: MTI/Donka Ferenc
Fotó: MTI/Donka Ferenc
Az állítólagosan meggyilkolt végrehajtó megszólalt, elmondta, hogy él és virul, sokkot kapott a hírre, hogy őt ölték meg csütörtökön.
Hirdetés
Ad image

Ha igaz a mondás, miszerint akinek halálhírét keltik, az sokáig él, akkor a szentesi bírósági végrehajtó örökéletű lesz. Haláláról még a TV2 című Tények műsora is beszámolt. Azt állították, hogy a nő a saját háza előtt gyilkosság áldozata lett, holott a tények az ellenkezőjét igazolják. Ugyanis a végrehajtó, él, és megszólalt a Blikknek a rejtélyes történet kapcsán.

Megdöbbenve értesültem az esetről, hogy engem tartanak a szentesi emberölés áldozatának. Az esetből annyi a valós, hogy az előtt a társasház előtt történt a gyilkosság, ahol az én irodám van. Délután négyig dolgoztam, ki se mentem az utcára, csak láttam, hogy a rendőrök helyszínelnek. Majd megdöbbenve tapasztaltam, hogy a rokonaim, barátaim keresnek telefonon, hogy címlapokra kerültem. Nem tudom, ki és hogyan hozta össze, hogy az irodám előtti esettel engem összekevertek, de nagyapám mondása jutott az eszembe: akinek éltében a halálhírét keltik, sokáig fog élni” nyilatkozta a lapnak dr. Szénászki Tünde.

A gyilkosság Szentesen a József Attila utcában történt, ahol egy 40 év körüli nőt késeltek meg. körülményeiről jelenleg nem tudni részleteket. A Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányág a nyomozásra való tekintettel nem árult el információt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés