ACNEWS

2024. May 05.   |   Adrián, Györgyi napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Botrány a pesterzsébeti iskolában: gyereket vert a töritanár – VIDEÓ

Fotó: shutterstock
Fotó: shutterstock
Egy hatodik osztályos fiút felpofozott és fellökött a történelemtanára, amit az osztálytársai felvettek videóra.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő videót készítettek egy budapesti, XX. kerületi általános iskola kisdiákjai. A felvétel szerint a hatodik osztályos gyerekek történelemtanára megütötte és fellökte az egyik társukat. Szerencsére az esetről a tanulók videófelvételt készítettek, így derült fény a tanár gyalázatos tettére. Bár a kisfiú nem panaszkodott, a társai elküldték a vérlázító esetről készült videót a szüleinek. Az édesapa jelentette az esetet az iskola vezetőinek. Állítólag a történelemtanárnak a kamasz származásával volt problémája.

„Húzzál kifele! Húzzál! Hallod? Fölállsz!” – ordított a történelemtanár a földön fekvő kisfiúra. A megvert, megalázott kiskamasz néma csendben felállt, nem szólt vissza, nem feleselt. Otthon is csak félszavakkal beszélt a rángatásról, az ütést el se mondta. A szülők nem tettek feljelentést, de azt kérték, küldjék el a verekedő pedagógust. Állítólag a férfi többször is trágár módon beszélt és kiabált a diákokkal. Ezúttal egy másik gyerek miatt lett ideges, de a hozzá közelebb lévő fiún vezette le az agresszióját. A gyerekverő tanár csupán néhány hónapja került az iskolába, az elfogadhatatlan tette után azonnal kirúgták.

„Azt sem tudom elfogadni, hogy egy ilyen személy bármelyik közösségben vagy iskolában, ahol gyerekek vannak, így nyilvánuljon meg” – nyilatkozta az apa a TV2 Tények-nek.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés