ACNEWS

2024. July 05.   |   Emese, Sarolta napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Botrány az étteremben: rovarírtót itattak a gyerekekkel

Áfonyalé / Fotó: Shutterstock
Áfonyalé / Fotó: Shutterstock
Egy tévedés miatt két lánynak áfonyalé helyett rovarirtót szolgált fel a pincér az étteremben. Mindketten mérgezést kaptak.
Hirdetés
Ad image

A történet egy átlagos péntek estével kezdődött, amikor Marcus és Michele Lemin lányaikkal, Hannah-val és Oliviaval elmentek egy olasz étterembe. Az ausztrál házaspár áfonyalevet rendelt a gyerekeknek. „A lányaim belekortyoltak az italba, azonban amikor le akarták nyelni azt, kiköpték. Közölték, hogy mérgezett.” – idézi az anyát a Heute. Marcus beleszagolt az áfonyalébe, azonban miután megérezte az ital szagát azonnal hívta a pincért.

Megkérték a felszolgálót, hogy mutassa meg az üveget, amiből kiöntötték az üdítőt, azonban az először visszautasította a család kérését. Némi veszekedés után azonban végül kihozta a palackot és átadta az apának. Aki ekkor látta, hogy 1-1 pohár rovarirtót adtak a lányainak. A férfi lefotózta az üveget, az egyértelmű figyelmeztetéssel, hogy miszerint emberi fogyasztásra alkalmatlan. A pincér csak ekkor kért elnézést a majdnem halálos kimenetelű baleset miatt.

A gyerekeket azonnal kórházba szállították, ahol hat órán keresztül megfigyelés alatt tartották őket. „Olyan érzés volt, mintha valaki tüzet öntött volna a gyomromba, miközben tűket szúrtak volna a karjaimba és a lábaimba.” – emlékezett vissza Olivia. A lányok édesanyja szintén kórházba került, miután beleivott a lányok üdítőjébe, hogy megnézze mi azzal a bajuk. Mostanra mindhármukat hazaengedték. Marcus felvette a kapcsolatot a rendőrséggel és panaszt nyújtott be az Egészségügyi Minisztériumnál.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés