ACNEWS

Botrány Taylor Swift koncertjén: csecsemőt találtak a földön – VIDEÓ

Taylor Swift / Fotó: Shutterstock
Taylor Swift / Fotó: Shutterstock
Felháborodtak a Taylor Swift-rajongók, miután elterjedt a párizsi koncertjén készült kép, amin egy csecsemő látható a tömegben. A földön.
Hirdetés
Ad image

Az Eras Tour keretében Taylor Swift nemrég Párizsban lépett föl, azonban a koncert végül botrányba fulladt. Egy rajongó szúrta ki a dühöngőben, hogy a földön fekszik egy csecsemő. Jól látható, hogy egy alig pár hónapos, karon ülő csecsemőről beszélünk, akit jobb híján nem egy hordozóba vagy egy kenguruba tettek, hanem a földre. Egy kabátban. A biztonsági intézkedés pedig egy, a gyereken elhelyezett zseblámpa volt. A felvételen látható a gyerek mellett egy férfi, azt azonban nem tudni, hogy ő a gyerek apja, esetleg gyámja volt, vagy csak pont arra tévedt.

Kiakadt az internet népe

A felvétel pedig érthető módon kiverte a biztosítékot a rajongók között. „Hasonló korú kisbaba anyukájaként nem tudnám elképzelni, hogy elmenjek vele egy ilyen koncertre. Megértem, hogy nehéz ülőhelyet találni, de ha tényleg muszáj magaddal vinned, legalább ne a dühöngőbe. Hordozó kellett volna és fülvédő is.” – írta az X-en egy anya, az azóta már eltávolított kép alá. „Hogy jut valakinek eszébe, hogy jó ötlet egy kisbabát vinni egy ilyen eseményre?” – teszi fel a kérdést egy másik ember. „El sem tudom képzelni, milyen megterhelő lehetett a kisbabának ebben a környezetben lennie órákig.” – idéz egy harmadik véleményt a PageSix. Megint más arra hívta fel a figyelmet, hogy ha pánik tör ki az arénában a kisgyereket halálra tapossák.

Nem akartak a szülők ülőhelyet

A koncerthelyszín, a La Défense Aréna a lap megkeresésére azt írta, hogy „az általános értékesítési feltételek előírják, hogy minden kiskorúnak, aki jegyet vált egy koncertre, felnőtt kísérettel jelenhet csak meg. A 18 év alatti gyermekek a törvényes gyám felelőssége alatt maradnak. Azon nézők számára, akik a kisgyermeket a padlóra tették az értékesítők javasoltak egy alternatív ülőhelyet, de a vásárlók ezt elutasították.” A La Défense Aréna weboldalán olvasható egy útmutató arról, hogy milyen tárgyakat, valamint mekkora táskát lehet behozni, illetve a földön hagyni, de gyerekekre nem tértek ki. Érthetően senki se gondolt arra, hogy valaki a földre teszi a csecsemőjét. Azonban a cég oldalán van egy figyelmeztetés, miszerint a 4 éven aluliak behozatalát még kísérővel sem ajánlják.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés