ACNEWS

Gypsy Rose: Taylor Swift dala rólam szól

Gypsy Rose (Cigány Rózsi] / ccn-youtube-képernyőkép
Gypsy Rose (Cigány Rózsi] / ccn-youtube-képernyőkép
Gypsy Rose Blanchard szíve mélyén hiszi, hogy ő Taylor Swift új múzsája - meg van győződve arról, hogy az énekesnő egyik új dala róla szól.
Hirdetés
Ad image

Az anyagyilkos Gypsy úgy gondolja, hogy a világ legnépszerűbb énekesnőjének új dala, a „Fresh Out The Slammer” a decemberi börtönből való szabadulásáról szól. Sok hasonlóságot lát a dalszöveg és a valós élete között.

Azoknak, akik nem ismerik, a „Fresh Out The Slammer” arról szól, hogy egy nő kijön a börtönből, és lelép a szeretőjével. Gypsy a férjével, Ryan Andersonnal költözött össze, miután 7 év rács mögött töltött idő után szabadult.

De nem ez az egyetlen hasonlóság, amit Gypsy felfedez a dal és az élete között. A „kameravillanások, üdvözlő banzájok” sort is tartalmazza a dalszöveg, ami szerinte arra utal, hogy a paparazzók a szabadulása óta követik őt, és amikor hazatért, nagy ünnepséggel várták őt a szerettei – írja a TMZ.

Gipsy egyébként nem sokkal azután, hogy kijött a börtönből, Kansas City Chiefs jegyeket vásárolt abban a reményben, hogy összefuthat a Grammy-díjas Taylor Swifttel. Sajnos nem tudott elmenni, mert a felügyelőtisztje arra utasította, hogy szabadulása után térjen vissza Louisiana államába.

Gypsy Rose volt az, aki rávette akkori barátját, Nicholas Godejohnt az anyja meggyilkolására. Az anyja éveken át fogságban tartotta, és olyan dolgokkal tömte tele a fejét, hogy halálos beteg, ezért felesleges orvosi kezeléseken esett át, a nem létező betegségei kezelését pedig fogai elvesztésével fizette meg.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés