ACNEWS

Bottas visszatér a Mercedeshez, ő kapja Hamilton ülését

Bottas / Fotó: Shutterstock
Bottas / Fotó: Shutterstock
A csillagosok egy évre keresnek pilótát a hétszeres világbajnok helyére, amire a korábbbi versenyzőjük az ideális jelölt.
Hirdetés
Ad image

Valteri Bottas jövőre visszatérhet a Mercedeshez és megörökölheti a Ferrarihoz igazoló Lewis Hamilton ülését. Ezt a meghökkentő kijelentést tette az 1997-es F1-es világbajnok Jacques Villeneuve a Sky Sports F1-nek. „Szerintem (Valtteri) Bottas fog a Mercedeshez menni. Ők egy évre akarnak versenyzőt. Szóval milyen pilótát is akarnak? Egy olyat, aki egy 1 évre szóló szerződést is elfogadna, ismeri a csapatot, tapasztalt és előkészítheti az ülést Antonelli számára” – fejtegette Willeneuve. Az egykori pilóta általában tájékozott a Forma-1-et övező hírek kapcsán. De hangsúlyozta: ezúttal csak a megérzését mondta el – írta a player.hu.

Tény, hogy Bottas számára egyáltalán nem lenne ismeretlen a Mercedes. Hiszen öt idényt töltött Lewis Hamilton csapattársaként, mielőtt 2022-re az Alfa Romeóhoz csatlakozott. Logikus döntésnek tűnik a visszaigazolása. Közben a Mercedes keres egy F1-es csapatot, ahova befizeti a jövő nagy reményét, a mindössze 17 éves Andrea Kimni Antonellit a 2025-ös szezonra.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés