ACNEWS

Brutális baleset sokkolta a Richter Cirkusz nézőit Sopronban

Fotó: Richter Flórián Cirkusz
Fotó: Richter Flórián Cirkusz
Elmaradt a Richter Flórián Cirkusz szombat esti előadása, ugyanis a délutáni műsorban egy nézőt súlyos sérüléssel vittek kórházba.
Hirdetés
Ad image

Rendhagyó okból félbeszakították a világhírű Richter Cirkusz szombat délutáni előadását. Ugyanis a lengőtrapéz produkciója közben egy néző súlyos sérülést szenvedett. A műsort figyelő gyerekek és a felnőttek is sokkot kaptak a látványtól. Emiatt a szombat esti előadás elmaradt. A Richter Cirkusz közleményben sajnálkozik az eset miatt. A cirkusz oldalán megtudtuk, hogy ezen a hétvégén éppen Sopronban turnéznak, ott történt a sajnálatos eset. Lapinformációk szerint az ügyben a rendőrség nyomozást indított.

A világhírű cirkusz ma újra kinyitotta kapuit a nézők előtt Fotó: Richter Flórián Cirkusz

„Először a cirkusz négy pontjára 2,5 méteres fémrudakat feszítettek ki, erre tették rá a védőhálót. Az utolsó artista tripla szaltót ugrott, a vele szembeni légtornász viszont nem tudta őt elkapni, lezuhant a hálóba. A cölöp ekkor elengedett és erőből a közönségbe csapódott”. „Sikítás, sírás hallatszott, mi kimentünk azonnal, felnőttek, gyerekek elindultak kifelé” – idézte a Telex egy olvasóját.

A történtekről a cirkusz a Facebook oldalán közleményt adott ki. „Rendkívüli közlemény! A ma délután 3 órai előadásunk alatt, a lengőtrapéz produkció közben egy szerencsétlen baleset következtében az egyik nézőnk súlyos sérülést szenvedett. Természetesen azonnal mentőt hívtunk hozzá, a szakszerű orvosi ellátása folyamatban van. A baleset miatt a ma 18 órai előadásunkat nem tartjuk meg, az erre az időpontra megváltott jegyek a holnapi 11 órai vagy a 15 órai előadásunkra lesznek érvényesek!”

„A történtek teljesen letaglóztak bennünket is, a Richter Flórián Cirkusz vezetősége és teljes társulata őszinte sajnálatát és aggódását fejezi ki és mihamarabbi felépülést kíván a balesetet szenvedő nézőjének!Cirkuszunk vezetősége teljes mértékben együttműködik az illetékes hatóságokkal a baleset okainak kiderítésében és azonnali belső intézkedéseket léptetett életbe, hogy elejét vegye a hasonló történéseknek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés