ACNEWS

Brutális kommandó vadászik a kárpátaljai férfiakra – VIDEÓ

Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Illusztráció / Fotó: Shutterstock
Égetően nagy szükség van katonákra az ukrán fronton, a sorozótisztek pedig nincsenek tekintettel se istenre, se emberre.
Hirdetés
Ad image

Kárpátaljára több száz fős belső-ukrajnai kommandós érkezett levadászni a hadköteles férfiakat. A brutális embervadászat akkora méreteket öltött, hogy már az sem számít, ha valaki rokkant vagy éppen nincs egy lába, így is alkalmasnak találják a frontszolgálatra. Csak a gazdagok és a politikusok gyermekei menekülhetnek meg, jó részüket még a háború kitörése előtt nyugatra küldték. Akik maradtak, azok pedig zsíros, állami védettséggel járó állásokat kaptak, ami magába foglalja a katonai felmentést is – írja a magyarnemzet

Nem elég a helyi hadkiegészítők brutalitása Kárpátalján, már belső-ukrajnai toborzókat küldtek rá a megyére. Helyi információk szerint a maszkos, fegyveres kommandósok Lembergből érkeztek, hogy begyűjtsék áldozataikat. Ungvár főútvonalain például random ellenőrző pontokat állítottak fel. Mindenkinek lecsekkolták a papírjait, aki pedig hadköteles, azt azonnal bezsuppolták egy mikrobuszba, majd az elosztóba szállították. A fegyveresek ezután Ungvár utcáit szállták meg, ahol sok esetben nők siettek a férfi családtagjaik védelmére. Az upsz.com Facebook oldalra feltett videóján látszik, hogy volt, akit a nadrágjánál fogva rángattak a mikrobusz felé a toborzók. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés