ACNEWS

Brutális módon kivégezte haragosát Szabolcs és társa

A két brutális gyilkos oda került, ahová való Fotó: Pixabay
A két brutális gyilkos oda került, ahová való Fotó: Pixabay
Négy hónap telt el a kegyetlen gyilkosság óta, mire egy férfi véletlenül Zalaegerszegen rábukkant a holttestre.
Hirdetés
Ad image

Innentől a rendőrségnek már csak ujjgyakorlat volt kideríteni, hogy ki volt az a két férfi, aki négy hónappal ezelőtt összeveszett az áldozattal. Az egyik gyilkos, a H. Szabolcs (34) Nemesapátiban lakott az édesanyjával és hét testvérével. Azonban gyakorlatilag a zalaegerszegi utcákon élt. Ennek ellenére hüledezve állnak a történtek előtt az alig 500 lelket számláló falucska lakói. Nem hiszik el, hogy a nyolcgyerekes Tünde egyik fia, Szabolcs kioltotta valakinek az életét. Pedig a fiatal társával addig ütötte, rúgta az áldozatát, amíg meg nem halt. Utána meg elásták a holttestet.

„Amikor ezt a hírt olvastam az interneten, egyből a Szabolcs jutott eszembe. Éreztem, hogy ezt csak ő követhette el. Számomra ez az ember akkor elvesztette a becsületét, amikor ellopta a plébános kisteherautóját. Addig ment vele, amíg a hegyi úton le nem robbant, és otthagyta – magyarázta az AcNewsnak a gyilkossal egy utcában lakó. Aki úgy véli: amikor a férfi társaságban ivott, szeretett emberkedni. „Ismerem Szabolcs édesanyját, ő nem gyilkosnak nevelte a gyerekét. Az öccse, Adrián például a helyi csapatban focizik, le a kalappal előtte, ő egy jóravaló becsületes srác.”

Mérnyei Sándor, Nemesapáti polgármester  is csak a fejét csóválja a tragédia kapcsán. „Éppen az előbb beszéltem a körzeti megbízottal, mondtam is neki, hogy bárcsak más ügy miatt kerülne be a falunk neve a hírekbe – fakadt ki a polgármester. – Pedig jó nálunk a közbiztonság, itt nem történnek rossz dolgok. Szabolcsról nem sokat tudunk, mióta Zalaegerszegre ment. De a családja szépen, rendesen él. Úgy tudom, Ausztriában dolgoznak.”

A police.hu információja szerint a nyomozók a holttest megtalálásától számítva pár órán belül elfogták a gyilkosokat. Mint írták, a 21 éves zalaegerszegi és a 32 éves nemesapáti férfit halált okozó testi sértés gyanúja miatt hallgatták ki. Mindkettőt őrizetbe vették, és kezdeményezték letartóztatásukat. 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés