ACNEWS

Brutális vérfürdő Csornán: lemészárolta szerelmét Dominik

István  családja születésnapi buli helyett temetésére készül.

Hirdetés
Ad image

István  családja születésnapi buli helyett temetésére készül.

Az egész város a brutális gyilkosságról beszél. A pékségben dolgozó, tragikus sorsú Istvánt sokan kedvelték. Ismerősei elfogadták, hogy 39 éves, elvált férfiként egy 16 évvel fiatalabb fiút szeret. De azt, hogy a kapcsolatuk ilyen mély válságba fordul, senki nem gondolta.

Istvánt a gyerekei a hétvégén születésnapi bulira várták. Izgatottan készült az ünnepségre, amit a féltékeny barátja dühösen figyelt. Ugyanis ő nem mehetett el a zsúrra, emiatt veszekedett Dominikkal. Kést kapott fel és lekaszabolta Istvánt, majd elmenekült a lakásból, Miskolcig meg sem állt.

A gyerekek közben türelmetlenül várták az apjukat a zsúrra. Addig nem akarták felvágni a tortát, amíg meg nem érkezik. Ezért az édesanyjuk István Felsőszer utcai albérletéhez sietett, majd kihívta a rendőrséget. Érthető volt az asszony aggodalma, hiszen István kocsija a ház előtt állt, a telefonja csöngése kiszűrődött a lakásból, de nem vette fel.

Riasztották a tűzoltókat, ők betörték az ablakot, majd egy pótkulccsal beengedték a rendőröket. Odabent olyan vérfürdő fogadta a nyomozókat, hogy elborzadva hőköltek hátra a látványtól.

A rendőrség hajtóvadászatot indított a brutális gyilkos után, akit hétfőn Csornától több mint 300 kilométerre, Miskolcon egy kutyafuttatónál fogták el. A nyomozók láttán ismét kést rántott, de ezúttal magát vagdosta össze.

V. Dominik jelenleg egy kórházban, bilincsbe verve fekszik az ápolás ideje alatt. A kórtermet fegyveres rendőrök őrzik, esélye sincs a szökésre. Se arra hogy megússza, a bíróság akár 25 év fegyházbüntetésre ítélheti.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés