ACNEWS

Brutálisan megerőszakolta az ukrán szörnyeteg a debreceni nőt

Fotó: police.hu/illusztráció
Fotó: police.hu/illusztráció
A férfi az autójába csalta a gyanútlan nőt, ahol megbecstelenítette őt. A támadót letartóztatták, hosszú börtönbüntetés vár rá.
Hirdetés
Ad image

Újabb ukrán vendégmunkás követett el szexuális bűncselekményt, ezúttal Debrecenben. Egy szórakozóhelyen ismerkedett meg a gyanútlan áldozatával, egy magányos nővel. Akinek hajnalban felajánlotta, hogy az autójával hazaviszi. Csakhogy aészrevette, hogy nem az otthona felé tartanak, ezért mobiltelefonján több alkalommal értesítette a segélyhívót. Időközben az ukrán autójával elhagyták a várost, csak Tiszaújvárosban egy félreeső utcában álltak meg. Ahol a férfi a hátsó ülésen ülő áldozata nyakát szorítva letépte a bugyiját, és brutálisan megerőszakolta. A nőnek nyolc napon belül gyógyuló sérülései keletkeztek – tudatta a Mezőkövesdi Járásbíróság.

A szexuális erőszakkal gyanúsított ukrán bűnözőt letartóztatta a bíróság. Álláspontja szerint tartani lehet az ukrán szökésétől, elrejtőzésétől. Ezt a gyanút erősíti, hogy tettéért 2 évtől 8 évig terjedő szabadságvesztésre számíthat – közölte a Miskolci Törvényszék Sajtóosztálya az MTI-vel. Mint azt az AcNews megírta, a minap a gödöllői HÉV-en egy 20 éves lányt szexuálisan zaklatott három részeg vendégmunkás. A lány riasztotta az édesapját, aki a kerepesi megállóban sietett. Amikor a lány leszállt, az ukránok utána mentek, csakhogy az apa számonkérte őket. Az egyik ukrán megütötte a lányát védő apát, aki a nála lévő sniccerrel megvágta a támadó nyakát. Az ügyben garázdaság és életveszélyt okozó testi sértés miatt nyomoz a rendőrség.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés