ACNEWS

Vérfürdő Kerepesen: megszólalt a lányát sniccerrel védő apa

Már nemcsak a lányát védő apát, hanem a támadóját is rabosították Fotó: RTL
Már nemcsak a lányát védő apát, hanem a támadóját is rabosították Fotó: RTL
„Elgurult a gyógyszerem, amikor az ukrán ordítva részletezte, hogy megöl, és mit csinál majd a lányommal.”
Hirdetés
Ad image

Szabadlábon védekezhet Imre , aki a kerepesi HÉV megállójában sniccerrel megvágta a lányát szexuálisan zaklató ukrán vendégmunkást. Az 50 éves édesapa ellen garázdaság, valamint életveszélyt okozó testi sértés bűntettének kísérlete miatt nyomoznak. Mint azt az AcNews megírta, Barbara vasárnap délután a Kerepesen élő édesanyjához ment a gödöllői HÉV-vel, amikor három részeg ukrán férfi zaklatni kezdte. Egyikük a lábát simogatta, majd amikor a lány ez ellen tiltakozott, nyomdafestéket nem tűrő hangon szidalmazta.

„Villanyszerelőként dolgozom, munka közben ért a kislányom hívása. Sírva panaszolta, hogy részeg férfiak zaklatják – idézte fel a történteket az AcNews-nak Imre. – Riasztottuk a rendőrséget, majd kocsival Kerepesre rohantam. Kihívtam a forgalmi ügyeletest a peronra, hogy amíg a járőrök kiérkeznek, tartsa vissza a HÉV szerelvényt. Mert szemtanúk ülnek rajta. A HÉV-ről leszálló lányom zokogva szaladt hozzám, nyomában a részeg ukránokkal. Átöleltem a lányomat, aki az édesanyjához menekült. A forgalmista amint meglátta a részeg férfiakat, beszaladt az irodájába.”

Na, Jóska, neked reszeltek…

Imre az ukránok elé lépett, közölte velük, hogy meg kell várniuk a rendőrséget. Dulakodni kezdtek, az egyik támadó lefogta az édesapát, hogy a lánya molesztálója megüsse. Imre a sínek közé hátrált. Látta, amint a támadója a zsebébe nyúlkál. Valamit keresett. Közben ordított: „Meg fogsz dögleni. Meg fogom b…ni a lányodat.”

„Elgurult a gyógyszerem, amikor az ukrán ordítva részletezte, hogy mit csinál majd a lányommal. A zsebemben a fázisceruza és a fogók között volt egy sniccer is. Előkaptam és végighúztam a torkán – emlékezett Imre. – „Na, Jóska, neked reszeltek, te innen már nem mész sehova” – mondta a vérző férfinak a társa. A villanyszerelő elszaladt kötszerért, azt tették a sérült ukrán nyakára.

Ne itt emberkedjenek a 40 kilós kislányommal

„Nem értem ezt a három ukránt. Megszöktek, hogy ne kelljen harcolni a hazájukért. De akkor ne itt emberkedjenek a 40 kilós kislányommal – dohogta Imre. – Vállalom a felelősséget azért, amit tettem. Remélem, Jóska is elgondolkodik azon, ami történt. Amíg a kórházban van, addig sem zaklat több fiatal lányt.”

A villanyszerelőnek elege van abból, hogy a HÉV évek óta nem biztonságos, nincs senki, aki megvédi az utasokat a szexuális zaklatóktól. Imre szerint 40 ember volt a szerelvényen, senki nem állt ki a megtámadott lánya mellett. Az apa úgy véli, annyit hallani arról, hogy a család a legfontosabb, ennek szellemében védte meg a lányát. Most mégis őt vonják felelősségre.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés