ACNEWS

Itt bujkál a Tömörkényen megfulladt kisfiú anyja

A nyomozók arra keresik a választ, hogyan juthatott ki az udvarra az 1 éves Danika/Fotó: police.hu
A nyomozók arra keresik a választ, hogyan juthatott ki az udvarra az 1 éves Danika/Fotó: police.hu
Félti az életét, ezért egy kisvárosban húzta meg magát az otthonából elűzött, tragikus sorsú Danika édesanyja, Szandra.
Hirdetés
Ad image

Kedd óta a barátainál húzta meg magát a megdöbbentő körülmények között elhunyt tömörkényi kisfiú édesanyja. Most onnan is el kellett mennie, jelenleg egy kisvárosban bújkál, és azt szeretné, ha Danika temetésén leróhatná kegyeletét úgy, hogy senki nem zavarja meg a gyászát.

Mint azt az AcNews megírta, kedden az édesanyja holtan találta Tömörkényben az egy 1 éves kisfiát, akinek testére a család házőrzőjének lánca volt rátekeredve. Amikor a mentők kiérkeztek a helyszínre, meg sem próbálták újraéleszteni Danikát, aki már órák óta halott volt.

A fiúcska édesanyját, Szandrát a volt párja dühében elzavarta a közös otthonukból, aki ezért az ismerősénél húzta meg magát. Most egy kisvárosban bujkál, de kérdésünkre nem akarta elárulni, hogy hol.

„Csak annyi ruhát hozhattam el magammal, ami rajtam van. Minden holmim Tömörkényben maradt, félek, hogy bajom lesz, ha visszamegyek érte” – aggodalmaskodott az AcNews-nak Szandra.

A gyászoló nő szerint volt családtagjai úgy vélik, ő bántalmazta, ő ölte meg a kisfiát. Emiatt életveszélyes fenyegetéseket kapott tőlük. Az anya most attól fél, kisfia temetésen sem vehet részt, nem róhatja le kegyeletét a sírjánál.

„Ez nem igaz, Szandrának ilyet senki nem mondott neki – szögezte le lapunknak a volt párja.

Ennek ellenére a gyászoló anya azt tervezi – bár nem tett feljelentést a rendőrségen -, hogy távoltartási végzést kér a bíróságtól korábbi családjával szemben.

Eközben a rendőrség gondatlanságból elkövetett emberölés gyanúja miatt nyomoz. Többek között azt vizsgálják, hogy a biztonsági kallantyúval szerelt ajtót nyitva hagyta-e valaki? Ha nem, akkor a kisfiú egyedül képes volt-e azt kinyitni?

Az AcNews megkérdezte az édesapát, aki határozottan állította, hogy ő a kallantyúval zárta be az ajtót. A volt élettársa viszont kijelentette, hogy amikor felébredt, az ajtó nyitva volt, a kisfiát az udvaron találta holtan.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés