ACNEWS

Megszólalt az apa: nem a kutyalánc fojtotta meg a kisfiamat  

Fotó: police.hu
Fotó: police.hu
„Sosem bocsátom meg a feleségemnek, hogy nem figyelt a kisfiamra, Danikára” - nyilatkozta a Besenyőtelken meghalt kisfiú apja.
Hirdetés
Ad image

Miközben az egyéves Danika a poros udvaron haldoklott, az édesanyja a szobában aludt. Ezt az édesapa, Dániel (28) képtelen megbocsátani neki – tudta meg az AcNews.  

„Délben hívott a párom, Alexandra (22), hogy a gyerek nem lélegzik. Én éppen a traktoron ültem, siettem haza. Útközben felhívtam a húgomat, hogy hívjon mentőt” – emlékezett a történtekre az elhunyt kisfiú édesapja, Szalai Dániel.

„Otthon a mentősöket kérdeztem, mi történt, azt mondták, inkább az édesanyámmal beszéljek. Tőle tudtam meg, hogy Danika meghalt, nem tudták megmenteni az életét.”

Mint azt az AcNews megírta, Tömörkényen a Kossuth Lajos utcában tegnap holtan találtak egy gyereket a házuk udvarán. A Szeged-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság rendkívül szűkszavúan számolt be az esetről.

Az apa a tragédia hírére összeomlott. Számára még mindig rejtély, hogy mi okozta a kisfia halálát.. Ő úgy véli, nem a kutyalánc fojtotta meg.

„Hiszen egy hete ünnepeltük Danika első születésnapját. Most pedig a temetésére készülök. Besenyőteleken, a katolikus temetőben kapja majd meg a végtisztességet – mondta elcsukló hangon.

„Úgy tudom, kilenc óra lehetett, amikor Danika kiment azt udvarra. Nem tudjuk, hogyan nyitotta ki az ajtót. Odatotyogott a két kutyánkhoz, Taslihoz és Sibához. De ők biztosan nem bántották, talán fellökhették és beverte a fejét, nem a lánc volt a hibás” – vélte a férfi.

Dániel és Alexandra három éve a neten ismerkedett meg. A férfi akkor még nem sejtette, hogy egy tragédia vet véget a kapcsolatuknak.  

„Haragszom Alexandrára, soha nem bocsátom meg neki, hogy nem figyelt a gyerekre. A tragédia után a megbánás, a szomorúság jelét sem láttam az arcán. Megkértem, hogy szedje össze a holmiját és azonnal költözzön el.”

A rendőrség az ügyben gondatlanságból elkövetett emberölés miatt nyomoz. Dániel szerint a történtek miatt a fájdalom örök életében elkíséri, de őt nem terheli felelősség,

Danikát holnap boncolják, édesapja utána gondoskodhat a temetéséről.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés