ACNEWS

2024. September 18.   |   Diána napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Büntetésből veszélybe sodort egy autóst a Magyar Közút sofőrje

Fotó: Bpiautósok
Fotó: Bpiautósok
Szándékosan szlalomozva ráhúzta a szolgálati autója kormányát a Magyar Közút alkalmazottja egy gyanútlan kisautósra.
Hirdetés
Ad image

Szándékosan okozott többször is életveszélyt a Magyar Közút alkalmazottja az M0-ás körgyűrűn az M5 lehajtónál, amikor a szolgálati kocsijával büntetett egy kisautóst. A minap felhördült a fél ország, mert egy rendőr büntetőfékezett az M1-M7-es autópálya fővárosba vezető szakaszán. Most pedig egy kisautóst sodort életveszélybe a Magyar Közút sofőrje. Aki valamiért úgy döntött, hogy megleckézteti őt a vélt vagy valós sérelme miatt. Az esetről készült videót a bpiautosok.hu osztotta meg.

Ami történt, azért megdöbbentő, mert épp a Magyar Közút az, aki kampányaiban türelmet, együttműködést, szabálykövetést kér az autósoktól. Ugyanis munkatársai az útfelújítások során gyakran kerülnek életveszélybe, közülük sajnos sokan meghaltak a figyelmetlen sofőrök miatt. Erre éppen az egyik kollégájuk rendez ámokfutást az M0-áson. A videó alapján egyértelműen közúti veszélyeztetést, azaz bűncselekményt követett el. Hogy mi váltotta ki a közutas sofőr szélsőséges agresszióját, az nem derül ki a videóból. De az borítékolható, hogy a rendőrségi nyomozás végén ugrik a jogsija, és a munkahelyi főnöke sem dicséri meg azért, amit tett.

A bpiautosok.hu kérdésére az alábbi közleményt küldte a Magyar Közút. „Mélyen elítéljük a felvételen látottakat, azok semmilyen módon nem egyeztethetőek össze társaságunk alapelveivel. A járművet és a sofőrt a videó adatai alapján beazonosítottuk, a belső vizsgálatunk még tart, de tekintettel arra, hogy az ilyen viselkedésformától a leghatározottabban elhatárolódunk, ezért a lehető legszigorúbb következményei lesznek ennek az ügynek.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés