ACNEWS

Cápalányok köröznek az RTL székházában

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Idén új két női Cápával bővül azon üzletemberek köre, akik befektetőként jelennek meg az RTL sikeres üzleti showműsorában.
Hirdetés
Ad image

Orbók Ilona és Dr. Varga Eszter személyében két cápalány csatlakozik a Cápák köréhez, azonban a csapat jól ismert tagjai közül Balogh Levente, Balogh Péter és Moldován András is szerepelnek.

Orbók Ilona, a BDO cégcsoport tulajdonos-ügyvezetője, befektető, a nemzetközi adóstruktúrák kialakításának megkerülhetetlen szereplője. A luxusipar egyik leghitelesebb magyarországi szakértője.

Dr. Varga Eszter, bankár, befektető, jogász, a Pannonhitel Zrt. társtulajdonosa. Dinamikus, eredményorientált executive coach, a Corvinus Egyetem coach képzésének oktatója, Vállalható Üzleti Kultúráért Nagykövet.

Balogh Levente, A vízkirály. A szentkirályi ásványvíz alapító tulajdonosa. Emellett befektető és üzleti tanácsadó, a nemzetközi márkaépítés mestere.

Balogh Péter, a hazai startup közösség meghatározó alakja, közel 50 vállalkozásban van érdekeltsége. Cége, a STRT Holding az ország egyik legaktívabb startup inkubátora, melyet tőzsdére visz.

Moldován András, befektető, sertéstartó, a Wermamba rollercég egyik tulajdonosa, a dinamikus vállalkozások tanácsadója.

A formátum eredeti változata, az angol Dragons’ Den 2005-ben hódította meg a világot, ma már 45 országban látható, hazánkban 2019-ben került először képernyőre, azóta évről évre nő a sikere. Az RTL üzleti showműsorának Cápái olyan üzletemberek, akik saját pénzüket kockáztatva döntik el, hogy beszállnak-e egy üzletbe, vagy sem. Az elmúlt évadok során ennek köszönhetően több tucat kis-, és középvállalkozás, valamint startup talált befektetőt és üzleti mentort magának. A Cápák között hazai indulása óta a Cápák a műsorban összesen majdnem egymilliárd forintot ígértek oda.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés