ACNEWS

Céline Dion dalt énekel az olimpia megnyitóján – ennyit kap érte

Celine Dion / Fotó: Shutterstock
Celine Dion / Fotó: Shutterstock
A gyógyíthatatlan beteg, világhírű énekesnő több mint 720 millió forintos gázsit kap a holnapi, párizsi fellépésért.
Hirdetés
Ad image

Két millió dollárért, azaz 720 millió forintért énekel vélhetően egy dalt a legendás énekesnő a párizsi olimpia megnyitó ünnepségén. Azonban nincs ember, aki sajnálná a pénzt a gyógyíthatatlan Céline Diontól. Az 56 éves énekművész nemrégiben megjelent dokumentumfilmjében mutatta be 17 év óta vívott harcát a betegséggel. Amikor Dion megígérte, hogy visszatér a színpadra még akkor is, ha mászva kell felmennie, senki sem hitte, hogy ez sikerül.

Céline Dion gőzerővel készül a nagy visszatérésre a francia fővárosban. Utoljára a Courage című világ körüli turnéja során lépett fel élőben New Jersey-ben 2020. március 8-án. Ezután pedig a Covid-járvány miatt lemondta a koncertjeit. Az énekesnő 2022 decemberében jelentette be, hogy a gyógyíthatatlan betegséggel diagnosztizálták, aminek tünetei a törzs és a végtagok izmainak váltakozó görcsölése és merevsége.

„Régóta egészségi problémákkal küzdök, nagyon nehéz volt szembenéznem ezekkel a kihívásokkal és beszélnem mindarról, amin keresztülmegyek” – mondta korábban egy érzelmes videóban. Korábban a francia Vogue-nak adott interjúban célozgatott arra, hogy a várva várt visszatérése éppen Párizsban lesz majd. „Úgy döntöttem, teljes testemmel és lelkemmel egy orvosi csapattal dolgozom. Azt akarom, hogy a lehető legjobb legyek. A célom, hogy újra lássam az Eiffel-tornyot! – idézte a Blikk a korábbi szavait. Hozzátette, nem tudja, mit hoz számára a jövő és mit enged majd meg a betegsége.

„Négy éve azt mondogatom magamnak, nem megyek vissza, hogy készen állok, hogy nem vagyok készen… Jelenleg nem tudom megmondani, hogy négy hónap múlva… A testem fogja majd megmondani.” Az énekesnő kétmilliós gázsiját a TMZ szellőztette meg, rajongói már nagyon várják a visszatérést.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés