ACNEWS

Cher nem tud halottakkal randizni

Cher / Fotó: Shutterstock
Cher / Fotó: Shutterstock
Cher arról mesélt, hogy még messze nem végzett a szerelemmel. Azonban figyelme a fiatalok fele irányul, miután a korosztálya nagy része halott.
Hirdetés
Ad image

A 77 éves Cher arról mesélt egy tévés interjúban, hogy nem hiszi találhat a korosztályában szerelmet. A vele egyidős, vagy éppen idősebb szingli férfiak ugyanis már vagy halottak vagy túl gyávák. Éppen ezért inkább a fiatal generáció társaságát keresi.  „Az ok, amiért fiatal férfiakkal randevúzok, az az, hogy velem egyidős vagy idősebb férfiak…. nos már mind meghaltak. Régebben ráadásul féltek közeledni hozzám, és a fiatalabbak voltak az egyetlenek, akik elég bátrak voltak.” – idézte az énekesnőt a Krone.

Cher egyébként arról is mesélt, hogy tényleg visszautasította Elvis Presleyt. „Ez azért történt, mert csak ideges voltam és ismertem a körülötte lévő embereket. Nem arról volt szó, hogy rossz emberek lettek volna, de nagyon feszült lettem a hírneve miatt. Privátban, amikor nem dolgozom, nagyon félénk vagyok a férfiakkal szemben.” – mondta az énekesnő.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés