ACNEWS

Csak a forgatás élteti a nagybeteg Reviczky Gábort

Reviczky Gábornak már nincs ereje a színházra fotó: RTL
Reviczky Gábornak már nincs ereje a színházra fotó: RTL
A 74 éves Kossuth-díjas színész már képtelen színházban játszani, nagyon hamar elfárad, a forgatás tarja benne a lelket.
Hirdetés
Ad image

Nagy a baj, rosszabbodott Reviczky Gábor állapota, erről ő beszélt az ATV Húzós című podcastjának vendégeként. A korábbi csont-izotópiás vizsgálat után még úgy tudta, nincsen áttét a testében, így nem is akart kemoterápiás kezelést. Reménykedett, hogy időben elvégezték rajta a műtétet. Csakhogy kiderült, az elmúlt időszakhoz képest romlott az állapota. Ennek ellenére a Nemzet Színésze továbbra is forgat, azonban a színházra már nincs ereje.

„Kiderült, hogy a csontban ötszörös áttét van, továbbá van még egy nyakmirigyrákom is. Ez már egy szövődmény, és nem ugyanaz a ráksejt, mint ami a prosztatában volt, hanem tovább fejlődhetett – idézte a podcast műsorban elhangzottakat a Femina.

„Színházra most nem vagyok alkalmas. Most legalábbis nem. Forgatok, és ott is elfáradok, de a forgatás tartja bennem a lelket, illetve az, amikor felvétel van, mert akkor semmit nem érzek, de utána elfáradok” – mondta fáradt hangon a Nemzet Színésze, aki kemoterápiára jár, és bízik benne, hogy hamarosan abbahagyhatja a kezelést.

A színművész régóta élt együtt tünetmentesen a betegséggel. Az orvosa szerint öt-tíz éve lappanghat benne a kór.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés