ACNEWS

Csire Zsuzsi édesanyja: megszakad a szívem, még érzem a lányom energiáit

Fotó: Csire Zsuzsi/Facebook
Fotó: Csire Zsuzsi/Facebook
A varázslatos lelkű, bakancslistás lányt jövő héten péntek délután  helyezik örök nyugalomra, a Debreceni Köztemetőben.  
Hirdetés
Ad image

Református szertartás szerint, május 10-én, 13 órakor búcsúznak a kedves mosolyú, varázslatos lelkű, bakancslistás Csire Zsuzsitól. Tóthmartinez Beatrix számára még mindig felfoghatatlan, hogy lánya, Zsuzsi, aki az utolsó pillanatig mosolygott, nincs többé. Mint azt az AcNews megírta, a két szívátültetésen átesett Csire Zsuzsi nevét akkor ismerte meg az ország, amikor a nyilvánosság elé lépett. Őszintén elmondta, hogy gyógyíthatatlan a betegsége. Hogy az orvosok szerint legfeljebb egy éve van hátra. Zsuzsi elárulta a titkos gondolatait, vágyait, álmait, a bakancslistáját. És a jóérzésű emberek összefogtak, hogy teljesítsék azokat. Ő pedig varázslatos mosolyával köszönt meg minden megvalósult álmot.

Megszakad a  szívem, hogy ez a tragédia bekövetkezett – mondta nagyot sóhajtva Zsuzsi édesanyja az AcNews-nak. – Hiszen még a tragédia előtti percekben is mosolygott, örült a napsütésnek. Az utolsó pillanatig bíztunk benne, hogy valami csoda folytán minden rendbe jön majd. Hogy az orvostudomány kitalálja számára a megoldást. Még most is érzem Zsuzsi energiáját magam körül. Gyakran álmodom róla, olyankor mindig jól van. Csak szörnyű a felébredés. A csend. És a döbbenet…  Hogy nem ül már itt a nyuszikkal, Pitypanggal és Mimózával az ölében…”

„Isten Nyugtassa a lelketeket és fogadja be Zsuzsikát a legszebb Angyalai közé” – írta az édesanya Facebook oldalán hozzászólásában Endre. „Biztosan jó helyen van. Nem lehet máskènt. Mosolya elhalványitja a többi angyal mosolyát” – vélte posztjában Andrea.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés