ACNEWS

Delhusa Gjon bemutatta egymásnak egyidős lovát és unokáját

Most találkozott először az énekes lovaival Delhusa Gjon egyéves unokája, Zoé.

Hirdetés
Ad image

Most találkozott először az énekes lovaival Delhusa Gjon egyéves unokája, Zoé.

Delhusa Gjon megszállottja a zenének, ám az utóbbi időben egy egészen más szenvedélyének is hódol: a lovaglásnak. Az énekes immár hat éve tart lovakat a telkén, így jelenleg a kedvesén, Fannin kívül még hét patással osztja meg az otthonát. Gjoni igazi családtagként tekint lovaira, az AcNews-nak is lelkesen mesélt a szeretett állatairól.

„Én ezt nem lótartásnak nevezném, hanem ló-szerelemnek. Velük kelek, velük fekszem, szinte együtt lélegzem az állatokkal” – kezdte a lapunknak Delhusa Gjon, aki unokájának nemrég mutatta be a legkisebb paripáját. A Csoda névre keresztelt kiscsikó történetesen egyidős a kis Zoéval.

„Zoé már egy éves, így idejét láttam, hogy bemutassam neki Csodát, aki az egyik lovam, Szofi kiscsikója. Először kicsit tartott tőle, hiszen most látott először, testközelből egy ekkora állatot. Nagy szemekkel, érdeklődve figyelte Csodát, így remélem, a későbbiekben Zoé is annyira fogja majd szeretni a lovakat, mint mi.” – mondta az énekes.

Habár Gjoni rajong a lovaikért, az állattartással járó kötelezettséget többnyire Fanni végzi el, a fiatal lány ugyanis nem igazán szereti kiadni keze közül a munkát.

„Igazából Fanni hatására vettem meg a lovakat annak idején, ő ugyanis már kiskorától kezdve rajong értük. Szeret velük foglalkozni, eteti őket. Amikor fellépésre készülök, gyakran kimegyek hozzájuk a kertbe gitározni, miközben ő éppen egy vasvillával a kezében szedi a szalmát. Nálunk ezt megszokott látvány, de a telkünk mellett elsétálók azért ránk szoktak csodálkozni ” – mondta nevetve az énekes, aki nem csak a szomszédait szereti meglepni egy-egy magán koncerttel. 

A szabadszellemű zenész elárulta, hogy éppen a Batthyány tér közelében készül egy koncert nyilvános főpróbájára, amit már most nagy média érdeklődés övez. Gjoni ma, csütörtökön délután 17.00-kor fog fellépni a vokálosaival, és stílusosan, egy hangszerbolt előtt fog gitározni a közönségnek.  

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés