ACNEWS

Deportálná Trump Harry herceget

Fotó: YouTube, UsWeekly
Fotó: YouTube, UsWeekly
Kifejtette véleményét Trump a brit királyi család aktuális fekete bárányáról. Szerinte Biden túlságosan védi őt, ő magára hagyná a bajban Harry herceget.
Hirdetés
Ad image

Donald Trump deportálással fenyegeti Harry herceget. Kijelentette, hogy „nem fogja megvédeni”, mint Joe Biden. A volt elnök az előtt szólalt meg a királyi család feketebárányáról, hogy Harry herceg megjelent volna a bíróságon. Ahová azért kellett elmennie, mert hamisan nyilatkozott a bevándorlási dokumentumaiban a drogfogyasztásáról. Ezt pedig a nemrég megjelent könyvében be is ismerte. Végül a Heritage Foundation indított pert az üggyel kapcsolatban a belbiztonsági minisztérium ellen – számolt be a Mirror.

Ennek alapja, hogy a korábbi drogfogyasztás bizonyítéka az amerikai bevándorlási törvények értelmében felhasználható a vízumkérelem elutasítására. Az amerikai Daily Expressnek nyilatkozva Trump dühét fejezte ki Joe Biden kormánya ellen, amiért „Harry védelme érdekében” titkosította a herceg Harry bevándorlási kérelmét.

„Én nem védeném őt. Elárulta a királynőt. Ez megbocsáthatatlan. Magára maradna, ha rajtam múlna” – mondta. Kifejtette, hogy Harry tetteinek fényében a királyi család „túl kegyes” volt Harryvel szemben azok után, amit tett. Harry egy nemrég megjelent interjúban mesélt először arról, hogy a kettős állampolgárságot fontolgatja. Erre a hírre, illetve a perre reagált ilyen hevesen Trump.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés