ACNEWS

Meghan elől Londonba menekülne Harry herceg

Harry és Meghan. Forrás: YouTube, Netflix
Harry és Meghan. Forrás: YouTube, Netflix
Egyre távolodik egymástól Harry és Meghan Markle. A herceg a jelek szerint inkább visszaköltözne családjához, csak megszabaduljon Amerikától és a feleségétől.
Hirdetés
Ad image

III. Károly betegségének a híre óta folyamatosan röppennek fel a hírek, miszerint Harry herceg békülne a családjával. A jelek szerint ugyanis a sussexi herceg megbánta, hogy feleségére hallgatva egészen Kaliforniáig menekült. Erre pedig egyre több és több jel mutat.

Harry ugyanis nemrég felajánlotta, hogy ideiglenesen újra visszatérne korábbi életéhez, hogy segítsen a beteg apjának. Tom Quinn a királyi család szakértője arról beszélt most a Mirrornak, hogy a herceg konkrétan unatkozik Kaliforniai otthonukban. Ez pedig korántsem kecsegtető feleségére nézve, hiszen a jelek szerint inkább menne vissza évek óta szidott családjához, mint maradna vele a luxus börtönben.

Meghan Markle pedig nem meglepő módon a pletykák szerint koránt sincs elragadtatva Harry visszatérésének ötletétől. A volt színésznő Quinn szerint teljes mértékig ellenzi az ötletet.

„Harrynek tényleg hiányzik, hogy királyi család szerves tagja legyen. Miközben ez az egyetlen dolog, amire kiképezték, és nagyon unatkozik Kaliforniában.” – fogalmazott a szakértő. A herceg azonban tudja, hogy soha nem lehet már állandó tagja a családjának. Olyan lehetőség ugyanis nincs, hogy fél évet itt, fél évet pedig ott tőlt különböző életvitellel. A családja ráadásul már egyáltalán nem bízik benne, a felesége meg mindent ellenez, ami a britekhez és a gyökereihez kötné Quinn szerint.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés