ACNEWS

Nem térhet vissza Harry herceg a királyi palotába

Fotó: YouTube, UsWeekly
Fotó: YouTube, UsWeekly
Egye dühösebb Vilmos herceg testvérére. A trónörökös szerint esélytelen, hogy Harry-t visszafogadja a királyi család.
Hirdetés
Ad image

A walesi herceget annyira feldühítette testvére állandó támadásai a monarchia ellen, hogy el fogja utasítani Harry minden kísérletét, hogy visszatérjen a családba. III. Károly betegsége miatt a trónörökös az, akinek több feladatot kell mostantól vállalnia. A herceg szerint pedig ebben nem lehet Harry-re és Meghanra támaszkodni, ugyanis megbízhatatlannak bizonyultak.

A friss hírek szerint Sussex hercege hajlandó lenne visszatérni egy ideiglenes hercegi szerepkörbe, hogy támogassa beteg édesapját. Vilmos és Károly állítólag több beszélgetést is folytattak, mielőtt Harry a múlt héten kaliforniai otthonából az Egyesült Királyságba repült. Ekkor 30 percet töltött apjával.

Örökre búcsút mondhat a hercegi címmel járó kiváltságoknak Harry

Egy, a trónörököshöz közel álló forrás szerint „semmi esély” nincs arra, hogy az örökös visszaengedje testvérét. „Bármit is hangzott el Vilmos és a király között, az magánügy. Az viszont teljesen világos, hogy Vilmos nem engedné vissza Harryt. Korábban is úgy gondolta, hogy ez rossz ötlet, és ez most még biztosabb. Ha valaki több feladatot fog vállalni, az Vilmos lesz, de ez egyelőre nincs is napirenden. Elsősorban az apja egészségére, a családjára és arra koncentrál, hogy mi a legjobb a monarchiának. Nulla százalék esély van arra, hogy Harry bármilyen minőségben visszatérjen”. A király szerint ugyanis fia visszatérése nem szolgálná a monarchia érdekeit.

Újratárgyalná a feltételeket a királyi család fekete báránya

2020-ban Sussexék „pénzügyi szabadságot” keresve kiléptek a királyi családból, II. Erzsébet királynő pedig elutasította a királyi családdal javasolt hibrid szerepüket. Ekkor azt javasolták, hogy bizonyos feladatokat a monarchia nevében lássanak el, miközben más, önálló bevételi forrásuk is lehessen. Az elért megállapodás lehetővé tette számukra, hogy a királyi családon kívül keressenek új életet. De megtiltotta nekik, hogy királyi felségüknek tüntessék fel magukat, vagy királyi kapcsolataikat kereskedelmi haszonszerzés céljából használják fel. Azonban most, Károly betegsége okán Sussex hercege és hercegnéje újra szeretnék tárgyalni a korábbi megállapodást. Olyan formában, ahogyan ők szerették volna eredetileg.

„Harry kész és hajlandó segíteni, és őszintén hisz abban, hogy ez mindkét fél számára jól működne. Véleménye szerint ez nem különbözne attól, amit még 2020-ban javasoltak, egy hibrid munkamodellel. A király betegsége miatt talán még inkább indokolt, hogy ezeket a lehetőségeket fontolóra vegyék” – mondta egy Harryhez közeli forrás a Mirrornak.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés