ACNEWS

Őrült divat: másnapi ruhában teszik aludni az óvódásokat este

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Egy anya a TikTokon vallotta be, hogy lányát a holnapi ruháiba öltözteti. Ezzel akar időt spórolni reggelente.
Hirdetés
Ad image

Minden szülő tisztában van azzal, hogy a reggeli rutin, főleg az iskolai, óvodai napokon kifejezetten nehéz tud lenni. A gyerekeknek nincs kedve felkelni és elindulni, ezért mindent megtesznek, hogy húzzák az időt. Ezt a játékot próbálja egy egyedülálló anyuka elkerülni, aki tapasztalatát és ötleteit TikTokon is megosztotta. Maisie a rutinja szerint a lányát a másnapi tiszta ruhájában fekteti le aludni. Így a kislánynak csak ki kell másznia az ágyból reggel, és készen áll az indulásra. Az anya azzal indokolja a furcsa döntését, hogy miután gyerekét egyedül neveli egy teljes állás mellett nincs ideje a reggeli veszekedésekre és könyörgésekre.

Betegen is bölcsibe küldi a gyerekét

Inkább megspórol magának pár kört. Lányára este feladja a másnapi ruháját, megkérdezi mit szeretne reggelizni, amit végül az autóban oda is ad a kislánynak. Aki így 30 perccel tovább aludhat, ami sokat számít, tekintve, hogy az anya 5:45-kor ébreszti fel a lányát, Novát. Addig pedig, amíg a kislány ébredezik és megmossa a fogát Maisie is kényelmesen el tud készülni. A nő azt is kijelenti, hogy Nova pedig akkor is megy bölcsibe, ha éppen beteg. “Akkor is elküldöm oviba, ha nem érzi 100 százalékosan jól magát, az ésszerűség határain belül. Ki kell fizetnem a számlákat, miközben alapvetően hétről hétre élünk. Ha csak taknyos vagy fáj a hasa, enyhén köhög, tehát nem orvosi vészhelyzetről beszélünk, akkor elviszem. Aki fél attól, hogy a gyereke elkapja maradjon vele otthon.” – idézi a Mirror az egyedülálló anyát. 

Megoszlik az internet véleménye

A videó melletti kommentelők már nem fogadták kitörő örömmel az anya praktikáit. Még azok is, akik egyetértettek 1-1 állításával, kritikát fogalmaztak meg Maisie-vel szemben. “Nagyjából egyetértek az óvodáról szóló résszel, de a fiam nagyon zihált régebben, ami komoly betegségként végződött… Így kapta el” – írta az egyik anya. “Egyetértek a legtöbb dologgal, de nem azzal, hogy a másnapi ruhában aludjon. A gyerekek megizzadnak, még akkor is, ha nem büdösen.” – olvasható egy másik felhasználó érve. A sok negatív komment mellett azonban rengetegen támigatták is Nova anyukáját, sőt volt aki úgy döntött, hogy ő is így fog időt spórolni.

(A fotó csak illusztráció.)

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés