ACNEWS

Brutális verekedés tört ki a mesefilm vetítésén – VIDEÓ

Garfield / Fotó: Shutterstock
Garfield / Fotó: Shutterstock
Döbbenten mozizták végig a verekedést, ami a Garfield-film vetítése közben történt egy néző és a hatszoros bokszbajnok között.
Hirdetés
Ad image

Két férfi brutálisan összeverekedett Leónban, a moziban, miközben egy családi filmet vetítettek. Az X felhasználói azt kérdezték, hogyan tudta Garfield „ennyire feldühíteni az embereket”.

Antonio Barrul spanyol ökölvívó, hatszoros nemzeti bajnok szerint a verekedés a közönség egy másik tagja által megfogalmazott fenyegetések miatt tört ki.

Barrul elmondta: „Az egész katasztrófa volt. Elkezdett fenyegetni, és egyre rosszabb lett, amíg úgy döntöttem, hogy lemegyek hozzá. Nem tudtam uralkodni magamon, és megtörtént az, amit a videón látnak”.

A felvételeken látszik, hogy Barrul üti és rúgdossa a másik férfit, mielőtt a moziban részt vevő társai elvonszolják. Azóta bocsánatot kért a videó miatt.

„Bocsánatot kértem a moziban és nyilvánosan is, mert ezek a képek nem tesznek büszkévé. Ami abban a videóban látható, az nem az igazi énem. Ha a biztonságiak időben jöttek volna, sok mindent el lehetett volna kerülni” – idézi őt a DailyStar.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés