ACNEWS

Csoda történt: hazatért Mirella, a Bőnyben megkéselt kislány

Fotó: Horváth József
Fotó: Horváth József
Az osztálytársa halállistáján szereplő, tüdőn szúrt Mirellát végre otthonában ölelhetik, szeretgethetik a szülei.
Hirdetés
Ad image

Nagy az öröm Rétalapon a Horváth családban: nyolc nap után hazamehetett Mirella. A hírt pár perce az édesapja, Horváth József kürtölte világgá a Facebook oldalán. Családjával most végre nyugodt körülmények között újratervezhetik a közös életüket.

Édes babám végre itthon

Mirella és családja együtt tervezi az új életét Fotó: Horváth József

„Édes babám, végre itthon” – írta ki a boldog édesapa a Facebook oldalára. Mint azt az AcNews elsőként megírta, hétfőn reggel az első óraközi szünetben késelés történt a hatodikosok osztálytermében. A mindössze 12 éves tettes egy halállistát írt, hogy kiket akar megölni. Az első helyen Mirella szerepelt. Mindkét kislány hetes volt, így ők bent maradtak a tanteremben, míg társaik az udvaron játszottak. Csupán egy szemtanúja volt a szúrásnak, egy osztálytársuk, aki a látványtól sokkot kapott. A támadója hátulról szúrta meg Mirikét, aki megtántorodott, négyszer próbált leülni a székre. Mielőtt elájult, még annyi ereje maradt, hogy az osztályba belépő, gyanútlan kislányra rákiabált: „fuss, Zsófi, fuss…” Talán így akarta védeni őt… Mirella ezután az ajtónak tántorodott és összeesett.   Állapota rohamosan javult.

Segítségre szorul Mirella családja

Mirella egy hónap múlva 14 éves lesz. Az volt minden vágya, hogy a nagy napot otthon ünnepelhesse. Erre most minden esély megvan, hiszen a fruska végre otthon lábadozhat. A késelés óta minden nap reggeltől estig rendőrök őrzik a nyugalmat Rétalapon és Bőnyben. Gyakran parkolnak járőrautók a szurkáló és az áldozat családja háza előtt. Nem titok, a letartóztatott kislány családja van veszélyben, félő, hogy Mirella távolabb élő rokonai szolgáltatnak igazságot. Tegnap József ügyvédhez fordult, hogy képviselje a szülőket a büntetőperben. Miközben hol a kórházba, hol a rendőrségre, hol az ügyvédhez siet, a média is állandóan keresi, nem győzi kapkodni a telefont. A nagycsaládos Józsefnek minden segítség jól jön ahhoz, hogy a kórházban maradhasson a kislánya mellett. Így viszont dolgozni nem tud. Csak jóérzésű olvasóinkban bízhatnak a szülők, hogy a családot ezekben a nehéz napokban is el tudják látni. Aki segíteni tud, az József és felesége alábbi számlaszámára küldhet pénzt: 12096736-01944145-00100009

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés