ACNEWS

Öt pisztolyból lőttek Attilára, csoda, hogy életben maradt

Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Még mindig forr a harag a Lőrinciben élő két család szívében, Babódiék a béke érdekében eladják a házukat és elköltöznek.
Hirdetés
Ad image

Akár Terminátornak is szólíthatnánk Oláh Attilát, az elismert építési vállalkozót, de ő most nem értékelné a humort. Pedig március első vasárnapján az ellenségei kórházba küldték: öt pisztollyal is lőttek rá, összeverték, bozótvágóval eltörték a lábát. Azóta nincs jó kedve. Két bot segítségével bicegve képes járni. Épp sietve készülődik, várja a hatvani kórházban a gyógytornásza.

Oláh Attila több mint két hónapja azt sem tudja, pontosan mivel gyanúsítják Fotó: Acnews

Erről a tömegbunyóról beszélt az ország

„Még öt-hat hónap, mire felépülök a combnyaktörésből. Addig nem tudok pénzt keresni, pedig én vagyok a családfenntartó – panaszolja az építési vállalkozó. – Féltem az életem, épp, hogy túléltem a márciusi támadást. A két fiamat kiküldtem Németországba dolgozni, ott nem eshet bajuk. Hogy miért történt ellenünk a támadás? Mert irigyelnek bennünket. Pedig ezt a vagyont nem ám a szél fújta össze, több mint 10 évig dolgoztam Angliában, ahol egy takarító és építő vállalkozásom volt. A gyerekeim mind ott tanultak, világot láttak, nyelveket beszélnek. Itthon csak a Babódi családként ismernek minket. Házak építésével keresem a kenyeremet, soha senkinek nem volt rám panasza.”

Oláh Attila állítja, ő a becsület útját járja Fotó: AcNews

Száguldozás közben hátrafelé lövöldöztek

Mint azt az AcNews megírta, március első vasárnapján olyan tömegbunyó volt Hatvanban, amiről napokig beszélt az ország. A Babódi család a piacról indult hazafelé, amikor Attiláék elmondása szerint a haragosai szemből pisztolyokkal lőttek a kocsijára. De az ellenséges tűzből jutott az őt követő autónak is, amit a fia vezetett.

„Persze, hogy megfordultam és utánuk mentem – idézi fel a történteket Attila. – Három kilométeren át üldöztem őket. Közben ők a kocsiból kihajolva hátrafelé lövöldöztek ránk, mint valami akciófilmben. Amikor közel értem hozzájuk, büntetőfékeztek. Ezért beléjük csúsztam. Elismerem, pont előtte vettem a piacon egy baltát és egy vasvillát, utóbbival megkarcoltam a másik család tagjának, Milánnak a mellkasát. Én a becsület útját járom, mégis garázdasággal gyanúsít a rendőrség. Csak azt nem értem, miért. Ugyanis március óta még mindig nem hallgattak ki a nyomozók.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés