ACNEWS

Dobrády Ákos: A világért sem hagynám ki a fiam születésének pillanatát!

Az énekesnek hamarosan megszületik első gyermeke, az AcNews pedig arra volt kíváncsi, hogyan készül fel a TNT frontembere az apaságra. Kiderült, már a neve is megvan a csöppségnek, ráadásul az örömteli várakozás közepette szerencsére a fellépések is gyűlnek, így Ákos igazán jókedvűen nyilatkozott lapunknak.

Hirdetés
Ad image

Az énekesnek hamarosan megszületik első gyermeke, az AcNews pedig arra volt kíváncsi, hogyan készül fel a TNT frontembere az apaságra. Kiderült, már a neve is megvan a csöppségnek, ráadásul az örömteli várakozás közepette szerencsére a fellépések is gyűlnek, így Ákos igazán jókedvűen nyilatkozott lapunknak.

Már egy ideje nem titok, hogy Dobrády Ákosnak és párjának, Nikinek fia fog születni. Az énekes első ízben tapasztalja meg az apasággal járó feladatokat, de mivel számos barátjának és ismerősének már van gyereke, így bőven kapott ízelítőt arról, hogy mire számítson. Habár ő maga még nem tudja, hogy pontosan miben fogja megváltoztatni az apaság, egyet azonban biztosan tud, amint megszületik a fia, ő fog majd prioritást élvezni az életében, illetve arra is felkészült, hogy felelősséggel is jár majd az apaság.

„Nagyon lényegesnek tartom és számomra nem is kérdés, hogy a szülőnek felelősséget kell vállalnia a gyermekéért élete végéig. A bátyámmal nagyon szerencsések vagyunk, hiszen kerek családból, szerető légkörből jöttük, mind a szüleink, mind a nagyszüleink részéről kiemelten fontos volt a családi kohézió, ezért hiszek a család összetartó erejében. Ez olyan kulcsfontosságú szerepet játszott a mi családunkban, hogy ezt az értékrendet mindenképpen tovább szeretném vinni, én is arra vágyom, hogy a gyermekem összetartó családban nőjön fel” – árulta el Dobrády Ákos, aki azt is elmondta, hogy azért nem fog mindent ugyanúgy csinálni, mint a szülei, hiszen úgy gondolja, ahogy megszületik a gyermeke, úgy fognak formálódni az ő gondolatai is.

„Nem biztos, hogy mindent ugyanúgy csinálok majd, mint a szüleim, hiszen biztos lesznek saját ötleteim a gyereknevelés terén vagy ötleteim arra, hogyan készítsem fel a kisfiamat az életre. Elképzelhető, hogy sok mindenhez máshogy közelítek majd, de nem kérdés, hogy az alapvető otthonról hozott értékeket tovább szeretném adni” – osztotta meg gondolatait az énekes, aki azt is elmondta, hogy eddig a legnagyobb dilemmát a gyerek nevének kiválasztása okozta.

„Megvan a név, de ezt nem árulom el – nevetett. – Nagyon sokáig, hosszú hónapokig nem jutottunk dűlőre, de olyan szinten, hogy nekem volt 5 nevem, amit bedobtam, majd a kedvesem kategorikusan elzárkózott mindegyiktől és viszont ugyanez. Bevallom, bajban voltam, nézegettem a naptárban a fiúneveket, és nem igazán találtam olyat, amire azt tudtam mondani, hogy na, ez tetszik, ezt felvetem Nikinek is. Egy idő után már úgy voltunk vele, hogy pihentessük egy ideig a névválasztást, mert csak fejtörést okoz, végül teljesen váratlanul szembejött egy név, amire mindketten rábólintottunk. Mondanom sem kell, nagy volt a boldogság, hogy ezt is kipipáltuk” – újságolta örömteli hangon a leendő apuka, aki még egy titkot is megosztott a születendő gyermek nevéről, ugyanis kettő keresztneve lesz. Az egyikről csak annyit árult el, hogy a kedvenc írója után kapja majd az utód, amit már gyerekkora óta tervezett, ha egyszer gyermekáldás öröme éri, és fia születik, majd ezt a nevet kapja.

Az énekes azt is rég eldöntötte, hogy apás szülést szeretne, hiszen nem akar lemaradni az születés csodájáról.

„Nagyon motivált a döntésben sok ismerősőm tanácsa, beszámolója, hogy ez egy felejthetetlen élmény. Csak pozitív történeteket hallottam, így a világért sem hagynám ki a fiam születésének katartikus pillanatát” – mondta lapunknak az előadó, aki nevetve hozzátette, hogy természetesen nem tűzközelből fogja nézni az eseményeket, az ő elsőrendű feladata az lesz, hogy támogassa a párját.

„Azért leszek ott, hogy a kedvesemnek segítsek, ő rá fogok koncentrálni” – osztotta meg megható gondolatot Dobrády Ákos, aki nemcsak az apaságra készül mostanában, hiszen az éves nagy TNT koncert is hamarosan megrendezésre kerül a Budapest Parkban.

„Július 3-án várunk mindenkit szeretettel a nagykoncertünkre. Bízunk benne, hogy a közönség átoltottsága teltházat hoz, így aki még nem volt eddig beoltva, az beoltatja magát és el tud jönni” – mondta bizakodva Ákos.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés