ACNEWS

Dráma az annavölgyi pályán: nyaktól lefelé megbénult a focista lány

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
A fiatal sportoló rendkívül szerencsétlen módon ütközött egy ellenfelével, agyvérzést kapott, mentőhelikopter vitte kórházba.
Hirdetés
Ad image

Megdöbbentő baleset történt a Komárom-Esztergom vármegyei Annavölgyben a focipályán. A tatai Adelina csapata barátságos mérkőzést játszott, amikor megtörtént a baj. A 18 éves lány egy ütközés után felállt, lement a pályáról, ahol rögtön össze is esett. Mentőhelikopter vitte kórházba. A csapattársait sokkolta a látvány. Kiderült, nagy a baj: a fiatal lány kétszer kapott agyvérzést az eset után, nyaktól lefelé megbénult. Adelina ma már újra tud járni, és szeretne minél előbb visszatérni a pályára.

„Elkezdődött a mérkőzés, egy ideig játszottunk. Utána már csak arra emlékszem, hogy a földre kerültem – mesélte a lány a Tényeknek. Adelina a társaitól tudja, hogy az ütközés után még a saját lábán hagyta el a pályát, utána esett össze. – Hátul a tarkóm része sérült meg. Az első diagnózis a helyszínen hármas-kettes csigolyatörés volt. „Amikor kiderült, mi történt, a rosszullét kerülgetett. Azt se tudtam, hova kapjak hirtelen. Csak azért rimánkodtam, hogy annál a bajnál ne legyen nagyobb, komolyabb baj – ezt már a sportoló lány nagymamája mondta. Adelina azóta jobban van, a kórházból is kiengedték már, de még mindig nehezen jár. Ennek ellenére a 18 éves lány azt tervezi, hogy hónapokon belül visszatér focizni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés