ACNEWS

2024. July 18.   |   Frigyes napja

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Ad image

Dráma Csörögön: leégett a négygyermekes Anett otthona

Fotó: Pixabay
Fotó: Pixabay
Előbb a szomszéd lakása gyulladt ki, majd onnan átterjedtek a lángok Anett és négy gyermeke otthonára, ami porig égett.
Hirdetés
Ad image

Hat napja, hogy Sütő Anett és négy kisgyermeke földönfutó lett, miután a csörögi ikerházban lakó szomszédja otthona kigyulladt. Majd a lángok átterjedtek az ő lakására is. Anett és a gyerekek pizsamában menekült ki ikerházból. Az utcán sírva nézték végig, ahogy az otthonuk porig ég. A család ideiglenes egy budapesti átmeneti szállóra került, az emberek segítsége nélkül nem tudják újra felépíteni a házukat, az életüket. Anett összeomlott, hiszen egyedülálló édesanyaként neveli a fiait és 9 hónapos kislányát. A szülei már nem élnek, a rokonai maguk is nehéz körülmények között élnek, nem tudnak segíteni.

„A gyerekek rémültek voltak, nem értették, hogy most mi lesz és hogy lesz. Sírtak egyfolytában – mondta Sütő Anett a Metropolnak. Akinek az önkormányzat és a Máltai Szeretetszolgálat segített, hogy visszatérhessen Csörögre.

„Nagyon sokan összefogtak értünk és úgy néz ki, hogy egy héttel a tragédia után, pénteken hazatérhetünk. Igaz a saját házunk még romokban van, de egy ideiglenes megoldást kaptunk Csörögön, így legalább már a településre hazatérhetünk, ahol éltünk – hálálkodott az édesanya. – A legnagyobb álmunk, hogy ismét legyen otthonunk, ahol szeretetben és békességben élhetünk. Nagyon bízom benne és minden erőmmel arra fogok törekedni, hogy ezt ismét megteremtsem gyermekeim számára! Sose fogom feladni.” 

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés