ACNEWS

E-cigi robbant fel egy férfi zsebében

Forrás: Pixabay
Forrás: Pixabay
A norvég Kenneth Andersen a munkahelyén hajolt le, hogy felvegyen valamit, amikor forróságot érzett a combjánál. Lángolt a bal zsebe. .
Hirdetés
Ad image

Néhány pillanattal később már az egész nadrágszára átterjedt a tűz. A szerencsétlen incidenst az okozta, hogy a nadrágjában lévő e-cigaretta megadta magát, és felrobbant.

Andersen megpróbálta kihúzni az e-cigarettát a zsebéből, de az beleolvadt a nadrágja szövetébe. Szerencsére kollégái gyorsan kapcsoltak és lerángatták a 49 éves férfiről a nadrágot. Andersen lábának 70 százaléka megégett. Azonban a kiterjedt égési sérülései ellenére bátran viselkedett. Elmondása szerint alig voltak fájdalmai. Bár kollégái kórházba akarták vinni, ő csak egy orvoshoz ment, aki bekötözte a sebet.

A súlyos fájdalmak másnap jelentkeztek. Andersen a sürgősségire ment, ahol azonnal átszállították egy égési sérülésekre szakosodott osztályra. A seb sokkal nagyobb volt, mint amire eredetileg számított. Még aznap megműtötték, ami során egy 30 centiméteres bőrdarabot ültettek át az egészséges lábáról az égett lábra. Az orvosok azt is megmagyarázták neki, hogy miért nem érzett eleinte alig fájdalmat. Az égés ugyanis az idegeit is károsította.

Kenneth Andersen a Dagbladet című újságnak a műtét után elmondta, hogy borzalmas fájdalmai vannak. Ennek ellenére szerencsésnek tartja magát. „Képzeljék el, ha ez az autóban történt volna. Vagy ha a cigaretta az arcomban robbant volna fel”.

A képeket a sérülésről a Blick oldalán, itt lehet megnézni.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés