ACNEWS

Egészségügyi asszisztenssel erőszakoskodó nő ellen emeltek vádat Kiskunhalason

Vádat emelt a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy nő ellen, aki rángatott és lökdösött egy kiskunhalasi egészségügyi asszisztenst azonnali vizsgálatot követelve - közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

    

Hirdetés
Ad image

Vádat emelt a Kiskunhalasi Járási Ügyészség egy nő ellen, aki rángatott és lökdösött egy kiskunhalasi egészségügyi asszisztenst azonnali vizsgálatot követelve – közölte a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség helyettes szóvivője hétfőn az MTI-vel.

    

Négyessyné Bodó Marianna tájékoztatása szerint a nőt közfeladatot ellátó személy elleni erőszakkal vádolják.
A kiskunhalasi nő 2021 októberében egészségügyi vizsgálatra érkezett a háziorvosi rendelőbe. Az asszisztens a járványügyi helyzet miatt arra kérte, hogy beszólításáig a rendelőintézet udvarán várakozzon, ne a váróteremben.
A helyettesítő orvos megérkezésekor a vádlott rögtön utána indult, azonban a vizsgálóhelyiség bejáratánál az asszisztens ismét várakozásra szólította fel. A nő erre azonnali vizsgálatát követelve megragadta az asszisztens köpenyét, azt megrántva belökte őt a helyiségbe, majd bement és leült az orvos mellé.
További erőszakos megatartásától tartva a háziorvos rögtön, mindenki előtt megvizsgálta a nőt, aki ezután távozott.
Az ügyészség a nővel szemben – tárgyalás mellőzésével – felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását indítványozza. Az ügyben a Kiskunhalasi Járásbíróság dönt.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés