ACNEWS

Egy hónapig küzdött az életéért a mulatós sztár

12 kilót fogyott és oxigént kapott a koronavírusos énekes.

Hirdetés
Ad image

12 kilót fogyott és oxigént kapott a koronavírusos énekes.

Komoly csatát vívott a koronavírussal Bunyós Pityu. Az egykori olimpikont komolyan megviselte a betegség, kórházi kezelésre is szorult, sőt ő maga kérte, hogy tegyék gépekre, mert életben akar maradni, a családja, a barátai és a rajongói várják vissza.

„Nagyon nehéz volt, ráadásul hosszú, összesen egy hónapot voltam beteg. Mindennap imádkoztam mindenkiért, hogy gyógyuljon meg. Rendkívül alattomos betegség ez, nálam is bármi megtörténhetett volna” – mondta a Blikknek Pityu, akit alaposan legyengített a koronavírus-fertőzés.

Ennek nyomai is lettek; hatalmas izmai összeestek, a betegség kíméletlen pusztítást végzett a szervezetében.

„Tizenkét kilót fogytam, nagyon gyönge voltam. Most már egy hete itthon vagyok, próbálom visszanyerni az erőmet, de az az igazság, hogy nehezen megy. Mindössze egy kilót sikerült eddig magamra szednem, úgyhogy hosszú út áll még előttem. Ez a betegség – sajnos – az izmokat támadja először, belőlem jócskán lefaragott az egy hónap alatt” – tette hozzá.

A mulatóssztár, aki emberfeletti küzdelmet folytatott a túlélésért, igazi mintabeteg volt.

„Amikor bekerültem, azonnal kértem, hogy tegyenek rá minden olyan gépre, amely segít a kór legyőzésében , a legerősebb kezelést kérem, mert meg akarok gyógyulni. Ezt meg is tették, gépekre kerültem, kaptam oxigént is, de lélegeztetőgépre szerencsére nem volt szükség. Hogy mennyire együttműködő vagyok, azt még a kórházban is elismerték, az ott dolgozóknak pedig nagyon hálás vagyok, nagyon rendesek voltak velem.”

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés