ACNEWS

Éjfeketében és kánikulában sorakoznak a tinik a Budapest Park előtt

Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Van, aki hajnali ötkor indult Bécsből, hogy aztán az első sorokban tomboljon az este nyolckor kezdődő Bring Me the Horizon koncerten.
Hirdetés
Ad image

Ma este lép fel a Budapest Parkban a Bring me the Horizon. A koncerthelyszín előtt már reggel fél 10-kor is nagy számmal sorakoztak a feketébe öltözött fiatalok, csak azért, hogy majd az este nyolckor kezdődő bulin az első sorokban bulizhassanak.

Fotó: AcNews
Akinek nem jutott árnyék, esernyővel védekezett. Fotó: AcNews

Semmiképp nem akartunk lemaradni az első sorról” – kezdte az AcNewsnak Szabi, aki a barátnőjével, Claudiával érkezett ki a helyszínre esernyővel, hogy így védje magát valamennyire a tűző naptól. 

Fotó: AcNews
Szabi mindenképp az első sorban akar lenni. Fotó: AcNews

„Háromnegyed 10-kor érkeztünk ide. Hatkor lesz a kapunyitás, a banda pedig nyolckor fog kezdeni. Nagyon nehezen bírjuk ezt a meleget, de az esernyő valamennyire véd. 13 éves korom óta nagy rajongója vagyok a Bring Me the Horizonnak. Tavaly is ott voltunk az Arénás koncerten, bár akkor nem ennyit vártam, mint most. De akkor nem is volt meg az első sor. Nagyon sok mindent adott nekem ez a zenekar. Megmutatta, hogy nem vagyunk egyedül azokkal az érzésekkel, mint amiről énekelnek.”

Két huszonegy éves barátnő, hajnali ötkor indult el Bécsből, kempingszékekkel felszerelkezve.

„Nagyon korán indultunk. A jegyeket én vettem a barátnőmnek, Tanyának ajándékba. Nekem ez az első koncertem a Bring Me the Horizonon. Minél többet hallgatom ezt a zenekart, annál jobb. A nagypapám hozott el minket ide autóval, és majd el is viszi a székeket, ha kapunyitás lesz” – mesélte lapunknak Szabina.

Fotó: AcNews
Szabinát és Tanyát a nagypapa hozta Bécsből. Fotó: AcNews
Fotó: AcNews
Sokan már kora reggel óta várakoznak. Fotó: AcNews
Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés