ACNEWS

Eladó Zámbó Jimmy háza, 130 milliót kér érte a család

Fotó: MTI
Fotó: MTI
Biztos lesz rajongó, akinek megér ennyit a legendás csepeli ház, ahol a gyilkos lövés kioltotta az énekes életét.
Hirdetés
Ad image

Zámbó Jimmy már életében legenda volt, a tragédiája után pedig halhatatlanná vált. Rajongói ma is felteszik a kérdést: vajon gyilkosság vagy csupán fatális baleset történt csepeli otthonának falai között. A rendőrség az utóbit állapította meg. Mindenesetre Jimmy XXI. kerületi, Szent László utcai, 200 négyzetméteres egykori otthona most eladóvá vált. A hirdetés az Ingatlan.com oldalán található.

A rövid ismertetőből kiderül, hogy az emeletes ház 100 négyzetméteres alsó szintjén található egy hatalmas nappali. Annak falain láthatóak Jimmy híres ereklyéi. A dolgozószobával kapcsolatban kiemelték, hogy itt íródtak a híres dalszövegek. De itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei – írta a Blikk.

A felső szinten három, teljes értékű szoba található: egy gardróbszoba, egy fürdőszoba, illetve a nagyobb hálószoba. Az ingatlanhoz tartozik egy óriási kert terasszal, valamint egy teljesen felszerelt kis ház, sőt, még egy zárt medence is.

Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek elárulta, mostanra csak ő és édesanyja él a házban,. Ami túl nagy számukra. Adrián leszögezte, nem szeretnék, hogy egy olyan rajongó vásárolja meg tőlük a házat, aki múzeumot csinálna a Király egykori otthonából.

Facebook
Twitter
Reddit
Telegram
Email
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés